کد مطلب: 

239203

استفاده از سربازان نخبه وظیفه در پژوهشگاه ICT

رئیس پژوهشکده امنیت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات از بکارگیری ۲۳ نخبه وظیفه و محقق وظیفه توسط پژوهشگاه ICT در پنج ماه خبر داد.
استفاده از سربازان نخبه وظیفه در پژوهشگاه ICT

به گزارش سیتنا، دکتر ابوذر عرب سرخی در خصوص بکارگیری سربازان توسط پژوهشگاه ICT اظهار کرد: بر اساس تدابیر مقام معظم رهبری، استفاده از سربازان نخبه وظیفه یکی از دستوراتی بود که به ستاد کل نیروهای مسلح ابلاغ شد و هدف از اجرای آن، جلوگیری از خروج این نخبه وظیفه ها از کشور بود.

وی ادامه داد: به همین دلیل با دستور رهبری، دستگاه های اجرایی مختلف موظف شدند با تمرکز بالایی به جذب این نیروها بپردازند و به تدریج شاهد تزریق این نیروها به دستگاه های متولی و ایجاد ارتباطی مطلوب بین نیروهای نخبه وظیفه و مراکز علمی و سازمان های تحقیقاتی بودیم.  

عرب سرخی ضمن بیان اینکه تعیین سیاست ها، نظارت و به کارگیری این افراد به عهده ستاد کل نیروهای مسلح است تا به ایجاد وحدت رویه هم منتهی شود، گفت: ابتدا افرادی که به عنوان نخبه وظیفه، سربازی نرفته اند، توسط بنیاد ملی نخبگان احراز شده و به تائید می رسند و سپس به بنیاد نیروهای نخبگان ستاد کل نیروهای مسلح معرفی می شوند.

وی به تفاهم نامه پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با ستاد کل نیروهای مسلح اشاره و اظهار کرد: بر اساس این تفاهم نامه قرار شد علاوه بر استفاده از استعدادهای برتر که بنیاد ملی نخبگان، معرف آن است، گروه دیگری از این افراد تحت عنوان محقق وظیفه به پیشنهاد پژوهشگاه ICT، به کار گرفته شوند. ناگفته نماند که این تفاهم نامه به عنوان نخستین تفاهم نامه دوره ریاست دکتر یزدانیان در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات منعقد شده بود که ایشان امضا کردند. 

رئیس پژوهشکده امنیت فاوا پژوهشگاه ICT در خصوص محقق وظیفه ها نیز خاطرنشان کرد: محقق وظیفه ها، دانشجویانی هستند که در گرایش های مختلف شاخه های مرتبط با پژوهشگاه می توانند به عنوان افرادی مفید، مبتکر، خلاق و فعال و در قالب نیروهای پژوهشی به کار گرفته شوند. در حقیقت این افراد نخبه نیستند و تنها به عنوان افراد فعال با روحیات پیگیرانه در اختیار پژوهشگاه قرار می گیرند.

عرب سرخی افزود: دو گروه فوق در قالب یک یا دو پروژه پژوهشی به مدت ۱۴ الی ۱۹ ماه تحت اختیار پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات گذاشته و در پایان با گذراندن دوره دو ماهه آموزشی، موفق به گرفتن کارت پایان خدمت خود می شوند.

وی همچنین در خصوص نحوه به کارگیری این افراد اظهار کرد: نام پژوهشگاه ICT در ستاد فرماندهی کل نیروهای مسلح به عنوان دستگاه به کار گیرنده ثبت شده است و پژوهشکده امنیت فاوای پژوهشگاه اقدامات مربوط به آن را انجام می دهد.

عرب سرخی گفت: داوطلبان می توانند از سوی بنیاد ملی نخبگان و همچنین مرکز استعدادهای برتر که به مرکز نخبگان و استعدادهای برتر نیروهای مسلح تغییر نام داده است، درخواست خود را اعلام کنند و سپس مدارک و مشخصات آنها به همراه سابقه فعالیت شان بعد از گرفتن تائیدیه، به پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه شود و ما بر اساس تجربه و تخصص آنها و همچنین اعلام نیاز هر پژوهشکده، این افراد را جذب می کنیم.

رئیس پژوهشکده امنیت فاوا پژوهشگاه ICT در پایان اظهارات خود با ارائه آماری از میزان به کارگیری نخبه وظیفه ها و محقق وظیفه ها از سوی پژوهشگاه ICT گفت: در مدت پنج ماهی که این تفاهم نامه منعقد شد، تا کنون ۱۶ نخبه وظیفه و ۷ محقق وظیفه به کار گرفته شده اند.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 3
2019-12-22 14:39

افزودن دیدگاه جدید