کد مطلب: 

173986
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به نمایندگان مجلس:

آیا می‌توان شبکه‌ی ملی اطلاعات را بدون افزایش پهنای باند و توسعه‌ی زیر ساخت‌ها محقق کرد؟ / در شروع مسوولیت بنده تنها 14 درصد از تکالیف برنامه‌ی پنجم انجام شده بود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: برخی انتقاد می کنند چرا پهنای باند افزایش یافته است و از طرفی سوال می کنند چرا شبکه ملی اطلاعات پیشرفت کاری نداشته است، این در حالی است آیا می توانیم شبکه ملی اطلاعات را بدون اضافه کردن پهنای باند اجرا کنیم.
آیا می‌توان شبکه‌ی ملی اطلاعات را بدون افزایش پهنای باند و توسعه‌ی زیر ساخت‌ها محقق کرد؟ / در شروع مسوولیت بنده تنها 14 درصد از تکالیف برنامه‌ی پنجم انجام شده بود

به گزارش سیتنا، دکتر "محمود واعظی" با حضور در صحن علنی مجلس در خصوص سوال دو تن از مجلس شورای اسلامی در ابتدا از وقت محدود به منظور پاسخگویی به سوالات و ابهامات جدید مطروحه از سوی نمایندگان انتقاد کرد و گفت: هیات رییسه مجلس باید فکری در این خصوص کند.

وی افزود: هنگامی که مسوولیت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را پذیرفتم متوجه شدم که از تمام تکالیف برنامه پنجم برعهده این وزارتخانه تنها 14 درصد انجام شده است در صورتی که بنده متعهد شده ام تا پایان سال 94 این تکالیف را انجام دهم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: از سویی برخی انتقاد می کنند چرا پهنای باند افزایش یافته است و از طرفی سوال می کنند چرا شبکه ملی اطلاعات پیشرفت کاری نداشته است، این در حالی است آیا می توانیم شبکه ملی اطلاعات را بدون اضافه کردن پهنای باند اجرا کنیم.

وی همچنین افزود: اینترنت تنها یکی از خدمات شبکه ملی اطلاعات است در صورتی که در شبکه ملی اطلاعات انواع و اقسام خدمات ارائه خواهد شد و وزارت ارتباطات در حال پیگیری همزمان تمامی مقوله های این شبکه است.

واعظی با انتقاد از آمار پنج درصدی مطرح شده در خصوص میزان پیشرفت حوزه شبکه ملی اطلاعات گفت: واقعا نمی دانم این اطلاعات از کجا می آید، از زمانی که بنده مسوولیت وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات را عهده دار شده ام پهنای باندداخل کشور 500 گیگابایت بر ثانیه بوده است در صورتیکه امروز پهنای باند داخل کشور به 2400 گیگابایت بر ثانیه افزایش یافته است.

وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات، افزود: در همین حال، پهنای باند بین الملل 71 گیگابایت بر ثانیه بوده است در حالی که امروز به 170 گیگابایت بر ثانیه افزایش پیدا کرده است.

وی با اشاره به نسبت پهنای باند داخل در مقایسه با پهنای باند بین الملل، گفت: این نسبت در سال های قبل 14 درصد بوده است که ما توانسته ایم آن را پایین بیاوریم هم اکنون بنای ما گسترش پهنای باند داخل کشور به منظور استفاده هرچه بیشتر مردم به منظور پیشبرد کارهایشان است.

وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات با بیان اینکه سرانه باند بین الملل حدود یک کیلو بیت بر ثانیه بوده است، گفت: در صورتیکه اکنون این سرانه به 2.5 کیلو بیت رسیده است.

وی افزود: تعداد کسانی که در داخل کشور اینترنت در منازل و محل کار داشته اند در ابتدای دولت 3 میلیون و 300 هزار نفر بوده که امروز به 8 میلیون و 400 هزار نفر افزایش یافته است و اینکه می گویند پهنای باند توسعه پیدا کرده است ما آمده ایم کاربرانی که برای داشتن شاید حتی اینترنت سرعت پایین در نوبت بوده اند را سرویس دهی کرده ایم.

وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات، افزود: در حال حاضر به 10 میلیون نفر بر روی موبایل اینترنت ارائه می شود که قبلا وجود نداشته لذا این اقدامات انجام شده بایستی مورد توجه قرار گیرد چرا که اینها زیربنای شبکه ملی اطلاعات است.

وزیر ارتباطات همچنین با انتقاد از واگذاری شرکت مخابرات به بخش خصوصی، گفت: به طور حتم این شرکت به غلط واگذار شده است و اگر اینکار به صورت صحیحی و همراه با رعایت صحیح ضوابط فنی صورت گرفته بود و مسوولیت وزیر و وزارتخانه در واگذاری تعریف شده بود، امروز با قوت بیشتری می توانستم به شما وعده دهم و عمل کنم.

واعظی در ادامه به نمایندگان مجلس قول داد از همه امکانات و نفوذ خود به منظور رفع دغدغه نمایندگان در خصوص قراردادهای کارگزاران روستایی مصوب مجلس بکار گیرد.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 5
2015-04-14 18:14

دیدگاه‌ها

تصویر کارشناس ict
جناب اقای وزیر! افکار توسعه گرای شما در حرف قابل قبول است دست شما درد نکنه؟ اما اعمال توسعه گرای شما در عمل ابتر خواهد ماند چرا؟ تیم مدیریتی شما پیر و امتحان پس داده اند بلاشک ! عرضه خواهیم داشت جناب وزیر محترم ! برادر گرامی شما با کدام تیم مدیرتی خلاق توسعه گرا و انتقاد پذیر و دلنچسب به میزهای مدیریتی دنبال توسعه ای سی تی هستید؟ با تیمی که جرات ابراز صادقانه و شجاعانه این موضوع که اینترنت ملی قابلیت اجرایی ندارد ؛ را ندارند؟؟ چرا؟ چون هیچ چیز برای این اقایان همیشه مدیر و محافظه کار چه چپی و چه راستی جز پست دولتی و ارتزاق عالی از این سمت های دولتی اهمیتی ندارد؟ رئیس سازمان ... شما سال ها در این بخش در دولت اصلاحات مدیر عالی بود معاون ایشون بازنشسته است و در همون سال ها نیز معاون اقای ... بود اگر کاری می خواستند بکنند 8 سال و 10 سال در دوران مدیریتشون می تونستند بکنند؟ معاون وزیر جنابعالی اقای ... 8 سال و بیشتر معاون وزیرو در این حد ( در 10 سال قبل و بیشتر ) بود ؛ دوباره معاون وزیر شده است ؟؟ اخه این مردان همیشه مدیر اگر مدیر بودند که ظرفیت سازی می کردند و می رفتند در اتاق فکر نه این که تا اخر عمرشون به صورت متوالی هی معاون وزیر شند و بر گردند به پست های قبلی ؛ ظرفیتی داشتند می رفتند بخش خصوصی زحمت می کشیدند تا بفهمند یه من ماست چقدر کره داره ؟ و مشگلات شرکت ها و بخش خصوصی را درک می کردند! معاون وزرارت شما و رییس شرکت زیر ساخت 8 سال معاون وزیر بود در دولت نهم و دهم و نزدیک ترین فرد به جبهه پایداری و شخص رئیس جمهور اسبق در وزارت ارتباطات بود و هست این اقایون اگر ظرفیت مدیریتی داشتند همون ده سال و بیست سال مدیریت ارشدشون کافی بود سایر مدیران ارشد شما نیز در چنین وضعیتی هستند ؟ راستی مدیر عامل مجموعه منطقه آزاد پیام ایا بازنشسته نیست و ایا ایشون در 8 سال اصلاحات مدیر عامل پیام نبود!! یا مدیر عامل شرکت پست فعلی نیز همچنین ! ده سال قبل مدیر عامل پست و صبر کردن و صبرکردن و بعد از ده سال بر گشتن به پست اسبق!! این موارد را بگیر و برو جلو تا ..... داستان غم انگیز ای سی تی مملکت گیرش همین افراد محدوده که اگرهمه را جمع کنیم به بیست نفر نمی رسند ؛ هست واینان همیشه مدیرند و مدیرند در حد معاون وزیر و رییس شرکت وغیره!! راستی! رییس ... شما ایا ... نیست!! ایشون سه ماه بیشتر در پست تخصصی اش ... دوام نیاورد ! چون کار تخصصی یعنی علافی!! کار غیر تخصصی یعنی کار نیکو کردن از پر کردن است ؟؟؟ و از این کد های تاسف بار کم نیستند ؟ ما از مدیران ارشد پایین تر نیامدیم داستان انها ابدا مهم نیست ؛ اینان مانند قطعات یه ماشین هر چی ار رانندگان ارشد بهشون فرمان برسد عمل می کنند زیاد در بند توسعه مملکت و این افکار زیان اور برای منافع شخصی شون نیستند موفق باشید اقای وزیر با پوزش و احترام فراوان
ارسال شده توسط کارشناس ict در 26 فروردين 94 - 19:19

افزودن دیدگاه جدید