معاون علمی رئیس جمهور: تا آخر هفته وضعیت اینترنت عادی می شود + فیلم
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور، گفت: اینترنت تا پایان این هفته به وضعیت عادی باز می گردد.
متن خبر
به گزارش سیتنا، حسین افشین، معاون علمی رئیسجمهور در نشست خبری معرفی بستههای حمایتی از شرکتهای دانشبنیان در محل ساختمان معاونت علمی ریاست جمهوری، گفت: شبکه اینترنت کشور بهتدریج در حال بازگشت به وضعیت عادی است و محدودیتهای موجود نهایتا تا آخر هفته مرتفع خواهد شد.
وی، گفت: پیش از این، تمهیداتی اتخاذ شده بود تا در صورت تداوم اختلالات، خدمات اینترنت از طریق «آیپی ثابت» به شرکتهای بزرگ ارائه شود تا چرخه فعالیت آنها متوقف نگردد.
افشین، تاکید کرد: باید توجه داشت که در مدل توسعه اقتصاد دیجیتال، صرفِ اتصال شرکتها به شبکه کافی نیست؛ چراکه تداوم فعالیت این کسبوکارها مستلزم دسترسی کاربران و مشتریان به اینترنت است.
افشین همچنین در خصوص میزان آسیب دیدگی شرکت های فناور فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال از قطعی اینترنت عددهای اعلام شده اخیر را رد کرد و افزود: این خسارت بسیار کمتر از اعداد اعلام شده است و شرکت ها نسبت به جنگ ۱۲ روزه خسارات بسیار کمتری دیده اند.
وی درباره ارائه تسهیلات به شرکت های آسیب دیده در قطعی اینترنت گفت: برای اتفاقات اخیر با توجه به قطعی اینترنت و آسیبی که شرکت های حوزه اقتصاد دیجیتال دیده اند با تمرکز با شرکت های کوچکتر بسته ای طراحی شده که فراخوان آن از ۸ بهمن ماه تا ۱۸ بهمن ماه داده می شود در مدت ۲ ماه به این شرکت ها تسهیلات داده می شود.
دیدگاهها
هفته دیگه هم همین داستان سرایی ها
واقعا جای تأسف داره، مردم و مشغول کردین دانشجو، کسب و کارها، خانواده هایی که عزیزانشون هم منتظرم اصلا مهم نیستن…
الان میگن تا آخر هفته !!
موقعی که میخوان قطع کنن یجا قطع میشه
موقعی هم که میخوان وصل کنن انگار قراره موشک بفرستن مریخ
وصل کنید این بی صاحابو
ما هم میدونیم که قرار نیست به حالت «عادی» برگرده.
نه خودتونو خسته کنین نه مارو مسخره.
این چه جور جبران خسارتی است؟باز هم باید پول از جیب مردم پرداخت بشه !
بعد به ما که میرسه فیلتر؟
عجببببب!!!که اینطور:)
افزودن دیدگاه جدید