کد خبر: 343032
04 آبان 1405 - 10:43

معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران: حملات سایبری به زیرساخت‌های مخابراتی افزایش یافته است

معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران، با تأیید افزایش حملات سایبری به زیرساخت‌های ارتباطی در هفته‌های اخیر، از هدف قرار گرفتن زیرساخت‌ها و بخش سوئیچ خبر داد و گفت: با تدابیر اتخاذشده، تاکنون اتفاق خاصی رخ نداده و تقویت لایه‌های امنیتی شبکه مخابرات در دستور کار قرار گرفته است.

متن خبر

داوود زارعیان، معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران، در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا، با اشاره به افزایش حملات سایبری علیه زیرساخت‌های ارتباطی کشور، اظهار کرد: شرکت مخابرات ایران طی سال‌های اخیر همواره با حملات سایبری متعددی مواجه بوده است؛ چراکه این شرکت بخشی از زیرساخت ارتباطات عمومی کشور را تشکیل می‌دهد.

وی افزود: حملات سایبری به زیرساخت‌های مخابراتی معمولاً در مقاطعی مانند افزایش محدودیت‌های اینترنتی یا کاهش سرعت اینترنت شدت می‌گیرد، اما شرکت مخابرات ایران با توجه به تجربه‌ای که در این حوزه دارد، تلاش کرده است این حملات را مدیریت کند.

زارعیان با بیان اینکه زیرساخت‌های اصلی ارتباطی، به‌ویژه بخش‌هایی که کاربران عمومی از آن‌ها استفاده می‌کنند، از اهداف حملات سایبری هستند، تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون مهاجمان نتوانسته‌اند اقدام مؤثری علیه این زیرساخت‌ها انجام دهند.

معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران در ادامه، با تأیید افزایش عملیات سایبری در هفته‌های اخیر، گفت: در این مدت، حملات بیشتری را در حوزه زیرساخت‌ها و همچنین بخش سوئیچ تجربه کردیم، اما با تدابیر اتخاذشده، خوشبختانه اتفاق خاصی رخ نداده است.

وی همچنین از آغاز برنامه‌ای برای تقویت امنیت شبکه مخابرات خبر داد و اظهار کرد: تقویت لایه‌های امنیتی در بخش‌های مختلف را آغاز کرده‌ایم و مدیریت امنیت زیرساخت‌های ارتباطی به‌عنوان یک پروژه مهم در شرکت مخابرات ایران تعریف شده و در حال پیگیری است.

انتهای پیام

گفت و گو از سارا استوار

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.