کد مطلب: 

277895
تغییر رفتار کاربران در حوزه ارتباطات با اجرای طرح حداقل نگهداری تلفن ثابت؛

بیش از یک میلیارد دقیقه‌ در ماه به میزان مکالمات مشترکین تلفن ثابت افزوده شد

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به تاثیر اساسی زیرساخت تلفن ثابت بر تمام پیشرفت های صنعتی در کشور، گفت: با تصویب طرح حداقل نگهداری تلفن ثابت، تغییر رفتار مدنظر کاربران در حوزه ارتباطات تا حدی حاصل شد، به نحوی که اکنون به صورت میانگین بیش از یک میلیارد دقیقه‌ در ماه به میزان مکالمه مشترکین افزوده شده است، بدون اینکه هزینه اضافی بر این تغییر رفتار مترتب باشد و در نتیجه تشویق مشترکین به استفاده از تلفن ثابت، موجب کاهش هزینه ارتباطات در سبد خانوار شده است.
بیش از یک میلیارد دقیقه‌ در ماه به میزان مکالمه مشترکین تلفن ثابت افزوده شد

به گزارش خبرنگار سیتنا، مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در این نشست خبری که با حضور داوود زارعیان، معاون تجاری و خدمات مشتریان، یوسف شکوری، معاون راهبرد و توسعه کسب و کار و محمدرضا بیدخام، مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران و خبرنگاران فناوری و اصحاب رسانه در محل ساختمان زنده یاد غفاریان برگزار شد، اظهارداشت: افزایش هزینه حداقل نگهداری خط تلفن سبب شد تا مشترکان به استفاده از تلفن ثابت تشویق شوند، به‌طوری که شاهد رشد بیش از یک میلیارد دقیقه‌ مکالمه در ماه بوده‌ایم.

مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در این نشست، پیرامون افزایش هزینه حداقل نگهداری ماهانه تلفن ثابت از شهریور ماه امسال، گفت: بر اساس بررسی که از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰ داشتیم، در شبکه شرکت مخابرات از نظر درآمدی توسعه شبکه داشتیم و مشترکین ما نیز افزایش یافته‌اند.

بیش از یک میلیارد دقیقه‌ در ماه به میزان مکالمات مشترکین تلفن ثابت افزوده شد

زیرساخت ارتباطات کشور با رشد جهشی مواجه شده است

وی درباره اثر افزایش تعرفه بر رفتار کاربران و درآمد شرکت مخابرات، افزود: حدود یک دهه بحث درآمد شرکت مخابرات در موضوع تلفن ثابت مطرح بود. یک دهه قبل درآمد شرکت مخابرات از مکالمات مشترکان ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بود، در سال ۱۴۰۰ این درآمد به یک‌ هزار و ۴۷۲ میلیارد تومان رسید که حکایت از کاهش یک هزار میلیارد تومانی داشت، در حالی که این درآمد بر طبق تورم باید حداقل به ۲۶ هزار میلیاردتومان می رسید تا هزینه های مخابرات در تلفن ثابت سربه سر شود.

وی افزود: زیرساخت ارتباطات کشور با همگرایی نهادهای تاثیرگذار حوزه آی سی تی با رشد جهشی مواجه شده است و در سال آینده شاهد اخبار خوشی در حوزه ارتباطات خواهیم بود.

بیش از یک میلیارد دقیقه‌ در ماه به میزان مکالمات مشترکین تلفن ثابت افزوده شد

سلطانی گفت: برای بیش از یک سوم مشترکین در سراسر کشور علی رغم تصویب طرح حداقل نگهداری، هیچ تغییری در قبوض تلفن ثابت آنان یعنی حدود ۱۰ میلیون مشترک ایجاد نشده است.

سلطانی همچنین اظهارکرد: بر اساس بررسی که از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰ داشته ایم، در شبکه شرکت مخابرات از نظر درآمدی توسعه شبکه داشته‌ایم و مشترکان ما نیز افزایش یافته اند.

 اثر درآمدی افزایش تعرفه‌ تلفن ثابت برای توسعه شبکه به صفر رسید

وی افزود: اثر درآمدی به صورت میانگین و تعداد مشترکین ما که قبض پرداخت می کنند و فعال هستند حدود ۲۰ میلیون نفر هستند. درآمد ریالی و ارزی شرکت مخابرات طی ۱۰ سال به نسبت افزایش هزینه ها حدودا ۲۲ برابر شده است؛ این در حالی است که درآمد ما کاهش یافته، اما هزینه ها ۱۲ برابر شده است.

سلطانی تاکید کرد: به دنبال افزایش تعرفه‌ها، درآمد شرکت مخابرات ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت، اما از سوی دیگر افزایش حقوق ۲۵۰ میلیاردی در ماه را داریم که اثر درآمدی تعرفه برای توسعه را به صفر و منفی رسیده است.

بیش از یک میلیارد دقیقه‌ در ماه به میزان مکالمات مشترکین تلفن ثابت افزوده شد

وی افزود: عددی که در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب رسید به طور میانگین ۱۴ هزار و ۸۰۰ تومان بود که پس از یک سال، میانگین ۹۰۰۰ تومان ابلاغ شد و ما نیز این عدد را اعمال کردیم. حدود ۱۰ هزار سوئیچ در کشور در حال کار داریم و زمانی که مشترکی گوشی را برمی دارد انتظار دارد که این ارتباط به خوبی کار کند بنابراین این ۱۰ هزار سوئیچ نیازمند نگهداری دایمی هستند.

وی ادامه داد: اکنون بیش از یک میلیارد دقیقه رشد مکالمات داشتیم. ضمن اینکه ۳۵ درصد مشترکان مشمول طرح حداقل هزینه نگهداری نمی‌شوند، زیرا خودشان سقف مکالمه را دارند.

افزایش رضایتمندی مشتریان تهرانی با طرح جهش در فیبرنوری

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: در تهران به علت مشکلات قبلی، نیاز به تقویت ارتباط داشتیم که با طرح جهش در فیبرنوری در تهران رضایتمندی مشتریان افزایش قابل ملاحظه ای خواهد یافت.

وی گفت: طرح توسعه فیبر نوری در تهران تصویب و ابلاغ شده است و در سال ۱۴۰۲ جهشی در طرح فیبر نوری در این استان رخ خواهد داد.

بیش از یک میلیارد دقیقه‌ در ماه به میزان مکالمات مشترکین تلفن ثابت افزوده شد

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران همچنین در پاسخ به سوالی با این موضوع که چرا برخی از مشترکان ساکن در مناطق مشمول دریافت فیبرنوری، هنگام مراجعه برای دریافت آن با مشکلاتی رو به رو می شوند، تشریح کرد: مشترکی که درخواست می کند، شرکت مخابرات موظف است امکانات را در اختیارش قرار دهد. ما سامانه پاسخ گویی مشترکین را داریم و اگر مشترکین مشکلاتی در این زمینه دارند، می توانند در این زمینه اقدام کنند. اما ممکن است فاصله دور بوده باشد و نیاز به حفاری محلی داشته باشد.

طرح نجما در ۱۵ استان کشور آغاز شده است

سلطانی با بیان اینکه طرح نجما از خردادماه سال جاری به استان‌ها ابلاغ شده و ۱۵ استان هم کار را آغاز کرده اند، گفت: هدف گذاری در طرح نجما باید برگشت اقتصادی داشته باشد. در حال حاضر استان به استان و مرحله و به مرحله طرح‌ها آماده شده است. در زمینه پروژه فیبر نوری چیزی که در طرح نجما مشاهده کرده ایم ، حداقل ۴ تا ۵ میلیون پورت پوشش فیبر است و محل سرمایه گذاری هم از منابع خود شرکت است.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران تاکید کرد: ما به عنوان بزرگ ترین شرکت ارتباطی و زیرساختی مصر هستیم که در این پروژه حداکثر تلاش خود را به کار گیریم.

سلطانی همچنین گفت: ۱۵ سامانه برای ارائه تسهیلات به مشترکان مخابرات راه‌اندازی شده که به‌زودی از آن رونمایی خواهیم کرد و همچنین یکی از سامانه‌هایی که در استان البرز فعال شده مربوط به پیمانکاران است که اطلاعات مربوط به درخواست و فعال‌سازی خطوط مشترکان در آن ثبت شده است.

بیش از یک میلیارد دقیقه‌ در ماه به میزان مکالمات مشترکین تلفن ثابت افزوده شد

مدیرعامل شرکت مخابرات پیرامون هزینه های این شرکت گفت: تورم اعلامی بانک مرکزی، مرکز آمار و بحث های ریالی و ارزی تاثیر مستقیم بر هزینه های ما دارد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در پاسخ به گلایه‌ برخی کاربران از افت سرعت شبانه اینترنت، گفت: در ماینتورینگ ما به صورت عمومی این مشکل نشان داده نمی‌شود. شاخص های کیفی شبکه در سطح کشور رصد می‌شود و اگر‌ مشکلی باشد ما زودتر از کاربر متوجه می شویم و مسوولان مربوطه در شرکت به سرعت به رفع مشکلات می‌پردازند.

سلطانی در پایان سخنان خود از اصحاب رسانه درخواست کرد تا توجه ویژه ای به شرکت هایی که صنعت ارتباطات را می چرخانند داشته باشند، چراکه به شرکت مخابرات وابسته هستند و کل اکوسیستم باید بالانس شود در غیر این صورت صنایع آسیب می بینند.

شبکه فیبرنوری آینده ارتباطات کشور است

در این نشست، داوود زارعیان، معاون تجاری شرکت مخابرات ایران هم اظهار کرد: شبکه توسعه فیبر نوری، آینده تلفن ثابت است. روند توسعه‌ای که تا شهریورماه در نظر گرفته بودیم، محقق نشد، اما تا آبان ماه سال جاری حدود ۷۹ هزار مخاطب جدید در شبکه FTTH جذب کرده‌ایم و در نظر داریم تا سال آینده این رقم را به ۴۰۰ هزار مشترک برسانیم.

بیش از یک میلیارد دقیقه‌ در ماه به میزان مکالمات مشترکین تلفن ثابت افزوده شد

زارعیان همچنین در این نشست پیرامون طرح توسعه فیبرنوری، گفت: توسعه فیبرنوری اثراتی برای اپراتور دارد، کاهش هزینه نگهداری، توزیع پذیری شبکه، پایداری مشترکین و کاهش مصرف انرژی از این آثار است. توسعه فیبرنوری نه تنها برای مشترکین ثابت امکانات خوبی دارد بلکه برای مصارف آینده مشترکین سیار نیز تاثیرگذار است.

وی درباره گلایه برخی کاربران مبنی سرعت تمام شدن بسته‌های اینترنت بیان کرد: روند ترافیک ما نشان می‌دهد در اردیبهشت امسال تعداد بسته‌های اضافی که فروخته شد ۸۰۰ هزار و آبان‌ماه رشد ۱۷۳ هزار بسته‌ای داشته است که این امر نشان می‌دهد رابطه مستقیمی بین مصرف مردم و بسته‌های اینترنت وجود دارد.

بیش از یک میلیارد دقیقه‌ در ماه به میزان مکالمات مشترکین تلفن ثابت افزوده شد

معاون تجاری و خدمات مشتریان مخابرات در بخشی از سخنان خود پیرامون اشکالات احتمالی در سامانه پرداخت قبوض، گفت: برخی سامانه ها به دلایلی واریزی را دیرتر به حساب مخابرات انجام می دهند، بنابراین از مشترکین می خواهیم از کانال های کاملا مخابراتی پرداختی های قبوض مخابراتی خود را انجام دهند.

زارعیان با بیان اینکه شبکه دسترسی مبتنی بر فیبرنوری، آینده اینترنت کشور و بستر اصلی توسعه نسل پنجم اینترنت نیز بر بستر فیبرنوری است، گفت: شاخص های کیفی شبکه به صورت مداوم و هماهنگ در سطح کشور رصد می‌شود و اگر‌ مشکلی باشد، سیستم فناوری و ارتباط با مشتریان شرکت سریعا مشکلات را دریافت کرده و در حل این مشکلات با سرعت و دقت هر چه تمام تر اهتمام لازم را به عمل می آورند.

انتهای پیام

خبرنگار: زهرا طاهری
عکاس: حسین شهلایی

به این محتوا امتیاز دهید: 

میانگین: 5 (1 vote)
سیتنا 1
2023-02-27 23:59

افزودن دیدگاه جدید