کد خبر: 337443
17 خرداد 1405 - 13:09

حل مسئله «اینترنت» با درایت رئیس‌جمهور و معاون اول و شجاعت وزیر ارتباطات

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، گفت: افراد خبره ستون فقرات و جوانان موتور محرک هیات دولت چهاردهم هستند، کمااینکه در موضوع اینترنت این امر را دیدیم؛ مسئله اینترنت با درایت رئیس‌جمهور و معاون اول و شجاعت وزیر ارتباطات حل شد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، زهرا بهروزآذر در اولین نشست هم‌اندیشی مدیران جوان دولت، اظهار کرد: دیدن مدیران جوان به ما انرژی می‌دهد که در دولت محکم‌تر صدای مردم باشیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، با بیان اینکه میانگین سنی دولتی 39ساله یا 60ساله باشد خیلی مهم نیست؛ بلکه مهم عملکرد است، یادآور شد: در دولت چهاردهم ممکن است میانگین سنی ما بالا باشد؛ اما به دو رکن خیلی توجه شد، نخست اینکه اگر از افراد با سن بالاتر استفاده می‌شود دلیل آن این است که همه این افراد تجربه خبرگی و دانش انباشته دارند.

بهروزآذر با بیان اینکه در هیات دولت هیچ‌وقت شکاف نسلی را احساس نکردیم، خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما در دولت این است که ستون فقرات دولت افراد خبره، باتجربه و غیر جوان و موتور محرک جوانان باشند و این دو در کنار هم کار را پیش می‌برند. اگر به هر یک وزن بیشتر دهیم قطعاً شکست می‌خوریم.

وی یادآور شد: تجربه اخیر بر سر اینترنت موید صحبت من است. اگر شجاعت، انگیزه و پشت کار شخص وزیر ارتباطات و تیم او که تیمی جوان هستند و توامان با آن درایت و پختگی دکتر پزشکیان و دکتر عارف برای حل موضوع اینترنت نبود، این مسئله حل نمی‌شد. در این دام نیافتیم که پیش‌کسوتان باید حذف شوند؛ چراکه کار برای جوانان سخت‌تر می‌شود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، با اشاره به طرح پرورش 500 مدیر جوان، تصریح کرد: زنان جوان فوق‌العاده‌ای داریم، معاونین وزرای زن جوان داریم، در سطح معاون وزیر و مدیرکل زنان جوان فوق‌العاده‌ای داریم که مدیریت می‌کنند.

بهروزآذر خطاب به مدیران جوان حاضر در جمع توضیح داد: این جمع باید برای خود مأموریت داشته باشد و بداند موقعیت او در دولت چهاردهم در ادامه تفکر دولت آقای دکتر پزشکیان است؛ لذا باید بیش از همه بازتاب صحبت‌های رئیس‌جمهور و دولت باشد. شما باید صدای بی‌صداها که موردتأکید رئیس‌جمهور است باشید. شما پلی بین مردم و نظام تصمیم‌گیری در دولت هستید؛ لذا باید پیشروتر از همه در دفاع از محیط‌زیست و حق مردم باشید. انگیزه اجتماعی و دگر دوستی شما از میانگین مردم باید بالاتر باشد.

وی با اشاره به نقش پر اهمیت مدیران جوان دولت در ترویج وفاق، افزود: شما جوانان به‌خاطر دانستن مهارت‌های گفتگو بهتر می‌توانید وفاق را توسعه دهید. ما در حوزه زنان دوره‌های "مپ" را طراحی کردیم تا زنان ما مهارت‌های مدیریتی را بیاموزند. مدیران جوان باید مباحث لیدرشیپ و کوچینگ را یاد بگیرند. یکی از شایستگی مهم مدیریتی که باید تقویت کنیم شنیدن مؤثر و گوش دادن بدون تعصب است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.