کد خبر: 337384
16 خرداد 1405 - 13:46

مدیرعامل آسیاتک: اینترنت دیتاسنترها همچنان قطع است/ کسب‌وکارهای اینترنتی کماکان با مشکل مواجه‌اند

مدیرعامل شرکت آسیاتک، با اشاره به تداوم مشکلات دسترسی به شبکه در بخش‌های تخصصی، اعلام کرد که برخلاف برخی اظهارنظرها مبنی بر بازگشت وضعیت اینترنت بین‌الملل به شرایط پیش از دی‌ماه سال گذشته، دسترسی مشتریان مراکز داده (دیتاسنترها) همچنان برقرار نشده و کسب‌وکارهای اینترنتی کماکان با چالش مواجه‌اند.

متن خبر

محمدعلی یوسفی‌زاده، مدیرعامل شرکت آسیاتک، در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا، در تشریح آخرین وضعیت شبکه اینترنت به دنبال بازگشایی اخیر اینترنت بین‌الملل، اظهار داشت: «در حال حاضر اینترنت مشترکین خانگی وصل شده است، اما اینترنت مشترکین مراکز داده (دیتاسنترها) و بخش‌های مشابه هنوز وصل نشده و کسب‌وکارهای اینترنتی همچنان با مشکل مواجه هستند.»

وی در واکنش به ادعاهای مطرح شده مبنی بر بازگشت کامل دسترسی‌های اینترنت بین‌الملل به شرایط پیش از دی‌ماه سال گذشته، تصریح کرد: «ما دسترسی نداریم که چک کنیم وضعیت دقیقاً به چه حالتی برگشته است، اما آنچه از رفتار مصرف مشترکین مشاهده می‌کنیم، نشان می‌دهد که سرویس‌های مشتریان دیتاسنترها هنوز وصل نشده است.»

مدیرعامل آسیاتک در پایان در خصوص پیگیری‌های صورت گرفته از مسئولان مربوطه و دلایل تداوم این قطعی‌ها خاطرنشان کرد: «موضوع در حال بررسی است، اما تاکنون صحبت یا دلیل خاصی برای این وضعیت ارائه نشده است.»

انتهای پیام

گفت و گو از سارا استوار

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

مرسی
عالی بود
آرش
چه قشنگ ملت رو سرکار گذاشتن ؟! کاری کردن نه سیخ بسوزه نه کباب پزشکیان میگه وصل کردم جلیلی میگه وصل نیست !

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.