کدخبر :334193 1 250
28 اسفند 1404 - 16:01

خدمات‌رسانی ویژه ناوگان اتوبوسرانی تهران در مراسم نماز عید فطر

شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از اجرای طرح ویژه جابه‌جایی نمازگزاران در روز عید فطر خبر داد؛ بر اساس این طرح، از ساعت ۵:۳۰ بامداد، اتوبوس‌های ویژه و سرویس‌های دربستی از نقاط مختلف شهر به سمت مصلی امام خمینی(ره) اعزام خواهند شد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، در این طرح، شهروندان از ۱۵ مبدا اصلی شامل چهارراه تهرانپارس، میدان آزادی، میدان خراسان، پایانه خاوران، شهرک شهید بروجردی، شهرک شهید محلاتی، میدان رسالت، میدان نبوت، ابوذر، نازی‌آباد، شهرک شهید باقری، تهرانسر، فلکه دوم صادقیه، دولت‌آباد و میدان شهرری به محل برگزاری نماز منتقل می‌شوند.

همچنین پیش‌بینی شده است که پس از پایان مراسم، ناوگان اتوبوسرانی نسبت به بازگرداندن نمازگزاران به مبادی اولیه اقدام کند تا روند جابه‌جایی شهروندان به‌صورت منظم و بدون اختلال انجام شود.

این اقدام در راستای تسهیل تردد شهروندان و کاهش بار ترافیکی در روز عید فطر برنامه‌ریزی شده است.

انتهای پیام

249
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

(بدون موضوع)
برای عیدی عید فطر اینترنت بین الملل رو وصل کنید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.