کدخبر :334181 48 22432
28 اسفند 1404 - 10:00

بازگشت محدود و لحظه ای اینترنت بین‌الملل در ایران از شب گذشته تاکنون

بر اساس گزارش جدید نت بلاکس، دسترسی کاربران ایرانی به اینترنت بین‌الملل از شب گذشته تاکنون تا حدودی بهبود یافت و نشانه‌هایی از بازگشت تدریجی و لحظه ای اتصال جهانی مشاهده می شود؛ هرچند محدودیت‌های عمومی همچنان پابرجاست.

متن خبر

به گزارش سیتنا، داده‌های تازه منتشرشده از سوی نهاد پایش اینترنت NetBlocks نشان می‌دهد که پس از یک دوره اختلال شدید و نزدیک به قطع کامل، سطح دسترسی ایران به اینترنت بین‌الملل در ساعات اخیر تا حدی افزایش یافته است. این تغییر بیانگر آن است که بخشی از ظرفیت ارتباطی کشور با شبکه جهانی مجدداً برقرار شده، هرچند هنوز فاصله قابل‌توجهی با وضعیت عادی وجود دارد.

بر اساس این گزارش، ترافیک اینترنتی ایران که پیش‌تر به حداقل رسیده بود، اکنون روندی اندک را تجربه می‌کند. با این حال، کیفیت اتصال همچنان ناپایدار است و بسیاری از کاربران از کندی، قطعی‌های مقطعی و اختلال در دسترسی به برخی سرویس‌های خارجی خبر می‌دهند.

در همین حال، به نظر می‌رسد ساختار محدودسازی همچنان برقرار است و دسترسی کامل و آزاد به اینترنت جهانی برای همه کاربران فراهم نشده است. برخی خدمات بین‌المللی ممکن است همچنان با اختلال یا فیلترینگ مواجه باشند و ابزارهای دور زدن محدودیت نیز عملکرد یکنواختی ندارند.

این تحول را می‌توان نشانه‌ای از تغییر در سطح مدیریت شبکه یا کاهش موقت محدودیت‌ها دانست، اما کارشناسان تأکید می‌کنند که بازگشت کامل اینترنت به شرایط عادی نیازمند رفع محدودیت‌های زیرساختی و سیاستی است.

در مجموع، وضعیت اینترنت ایران طی ساعات گذشته از «قطع گسترده» به «دسترسی محدود و ناپایدار» تغییر کرده؛ وضعیتی که اگرچه نسبت به روزهای قبل بهبود یافته، اما همچنان با استانداردهای اتصال آزاد به اینترنت فاصله دارد.

انتهای پیام

22431
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

انیر
هیچ تفاوتی نکرده !!!
ماهان
اینترنت بین‌المللی را هرچه زودتر وصل کنید
(بدون موضوع)
اینا چیه مینویسین؟؟ من اصلا نه با همراه اول و نه با ایرانسل وصل نشدم. اینترنت مخابراتم‌ ما نداریم. الکی نگید. احتمالا به رانتی ها و نور چشمی ها دسترسی بیشتر داده شده ولی مردم عادی همچنان همه قطع هستند.
(بدون موضوع)
اینترنت بین الملل رو وصل کنید ، مردم به اینترنت بین الملل احتیاج دارند ، ربط جنگ و اینترنت رو نمی دونم ، واقعا به جای اینکه تو این شرایط سرعت اینترنت رو افزایش بدهند ، اینترنت رو قطع کردن وافعا احمقانه ترین کار و باعث ایجاد نارضایتی بین مردم شدن ،چرا مردم رو اذیت می کنید
امیر
من که تغییری ندیدم.
با همراه اول، ایرانسل و سامانتل تست گرفتم.
کماکان اینترنت بین الملل بصورت ۱۰۰٪ قطع هستش.
شاید برای خودی‌هاشون یه تغییراتی دادن!
(بدون موضوع)
با کلمات بازی نکنید. اصلا هیچی وصل نشده. اینش زور داره وصل نیست و میگید وصل شده. ما احمق نیستیم اینترنت نود میلیون آدم وصل کنید
اکبری
اینترنت و وصل کنید جمع کنید این مسخره بازیها رو..ملت کار وکاسبی دارند..مثلا چه اتفاقی مخواد بیفته که دیگه نیفتاده بیشتر از این با اعصاب مردم بازی نکنید...همیشه قربانی ما مردم عادی هستیم..
(بدون موضوع)
شایعست شما نباید از نت بلاکس این مورد رو پیگیری کنید
باید از خود اپراتور ها ۸.۸.۸.۸ رو پینگ کنید اگر پاسخ داد یعنی گوگل باز شده در غیر اینصورت که هیچ
الانم خبری نیست
ممکنه همین خبر هم یک نماینده مجلس یکساعت دیگه عصبانی بشه و تکذیب کنه بگه داخلی هم قطع کنید 🤣
(بدون موضوع)
بله کاملا وصل شده وقتی میرم تو کروم یه دایناسور میاد که از روی کاکتوس میپره
(بدون موضوع)
همون طوری قطعه کامله !!!! اگه کسی وصل شده بگه
(بدون موضوع)
کجا اینترنت وصل شده؟ باید خبری رو کار کنید که عینیت داشته باشه. اینترنت ها همچنان قطعه
(بدون موضوع)
چه بهبودی حاصل شده؟ چرا ما نمی بینیم؟ اونم با هیچ نتی!
زرین
ما که چیزی ندیدیم. وصل کنید اون بیصاحابو. الکی خبر دروغ پخش نکنید.
م.م
هیچ تغییری اتفاق نیفتاده،اگرم چیزی هست برای ما مردم عادی نیست
نت بین الملل همچنان کاملا قطع هست
(بدون موضوع)
سیتنا جان لطفا اخبار بی اساس نذار. امید کاذب ایجاد میکنه. مردم به اندازه کافی تحت فشار روانی هستن. بعد از اینکه بفهمن خبر نادرست بوده و نا امید بشن این فشار بدتر میشه.
(بدون موضوع)
ما مردم راضی هستیم که از اینترنت ملی چشم پوشی کنیم و کامل قطعش کنن اما به جاش اینترنت بین الملل رو وصل کنن. برای مسئوالان چی بهتر از این؟. چرا مسئولان توجه نمیکنن؟
مجتبی
اینترنت برای همه قطع کامل هست این همه داستان نوشتن نداره دیگه لقمه رو دور سرتون نپیچید
(بدون موضوع)
چرا چرت و پرت مینویسی سیتنا !!! کاملا قطعه با ایرانسل با وای‌فای با همراه اول ... شایعه نساز
حسینی
اینترنت و حقمون رو وصل کنین
(بدون موضوع)
یه بارم گفتین اینترنت سیم سفیدا وصل شده که اونم دروغ بود
(بدون موضوع)
متاسفانه فقط برای گروه های خاص اینترنت باز شده
(بدون موضوع)
دروغ دروغ دروغ دروغ دروغ دروغ دروغ دروغ دروغ دروغ دروغ دروغ دروغ دروغ دروغ دروغ دروغ دروغ دروغ دروغ
(بدون موضوع)
دروغ . دروغ محض و خالصع حتی یک ذره هم فرق نکرده‌. هم همراه هم ایرانسل هم مخابرات تست کردم. خبر دروغ ندارید. نت ۹۰ میلیون انسان وصل کنید
صادق امیری
خیر، برای مردم عادی وصل نشده.
Baran
این خبر درست نیست. اینترنت همچنان قطعه و حتی گوگل هم باز نمیشه. خسته شدیم از این وضعیت، سه هفته‌س که اینترنت نداریم و معلوم نیست تا کی این وضع ادامه داشته باشه
محمد محرابی
من ۵۰۰ ساعته یه لحظه هم وصل نشدم
وصل کنید اینترنت بین‌المللی
اگه نمی‌کنید حداقل همین ملی رو هم از بیخ قطع کنید بود و نبودش فرقی نداره
(بدون موضوع)
من وای فای ایرانسل امتحان کردم ولی مثل قبله😔
(بدون موضوع)
مسئولی که سر هر ماه حقوق نجومی میگیره درکی از این موضوع نداره که اینترنت ابزار نان آوری چند میلیون نفر هستش. مردم به خاک سیاه نشستن. بس کنید
ناشناس
هنوز هم قطعیم
N
استغفرالله کی وصل شد و ما نفهمیدیم این چه مسخره بازیه بابا دکمه وصل رو بزنید تا تموم شه بره دیگه 20 روز یعنی کافی نیست؟😑
جوان ایرانی
خبر درست نیست. همه چی قطعه
حامد
قطعی اینترنت بیشتر از جنگ خسارت اقتصادی و روانی داشته برای مردم
زندانی نیستیم که
اینترنت رو وصل کنید
(بدون موضوع)
دوستان من خبر رو تایید میکنم. دیشب اینترنت مخابرات بدون هیچ چیز تلگرامو اجرا میکرد و گوگل بالا میومد( هنوز بشدت محدود بود ). ( میگن رایتل هم همین شده ) - حالا دلیل اینکه چرا فقط این دوتا یا مثلا چی رو زدن که این دوتا باز شده معلوم نیست. ولی زمان مشخص میکنه. خواهیم دید چه خواهد شد.
(بدون موضوع)
چرا خبر دروغ میزنید؟؟؟؟ کجا تغییر کرده؟ من هم وای فای هم همراه اول هم ایرانسل رو دارم هیچکدوم وصل نیست. برای شما سیمکارت سفید وصل کردن!!!!!
(بدون موضوع)
سینا با این خبرا سعی داره افکار عمومی رو اروم کنه
دروغگو 🙂
میر علی شهیدی
عصر فردا ۲۹ اسفند ورود به اول فروردین ۱۴۰۵ وصل میشه احتمالا زودتر
Ahmad Haedari
همش حرف مفت هس هیچی وصل نیست
(بدون موضوع)
ابتدا باید گفت که ما مردم عادی، اصلا در این ۳ هفته وصل نشدیم و فقط سیم سفید ها اتصال داشتند. اینترنت ازاد حق همه شهروندان است و نمیتوان مدام ان را از افراد سلب کرد. این قطعی ها طولانی مدت و عدم اطمینان از اتصال دائم و پایدا، تنها به زندگی مردم اسیب شدید و چه بسا جبران ناپذیر وارد می کند و خشم عمومی را نیز به شدت افزایش می دهد. کارهای مهاجرت را مثال میزنم: یک نفر قبل از عید باید ثبت نام کند و ددلاین دارد، اما فرد دیگری بازه ثبت نامش تازه از اواخر فروردین باز می شود. نمیتوان گفت مثلا ما اینترنت را قبل از عید وصل و بعد از تعطیلات مجدد قطع میکنیم یا الان قطع و بعد از تعطیلات وصل؛ چرا که افرادی که در ان دو دسته ددلاین قرار میگیرند، از ددلاینشان جا می مانند. اینترنت ازاد از حقوق اساسی و اولیه هر انسان هست و وظیفه حکومت ها این است که اطمینان حاصل کنند شهروندان دسترسی پایدار و دائمی به اینترنت ازاد دارند. هرکسی کاری دارد: یک نفر شغلش با اینترنت ازاد است، دیگری درس، دیگری‌ کارهای مهاجرت، دیگری یا دیگری مهارت، حتی تفریح و بازی هم جز حقوق شهروندی هست و کسی اجازه سلب اینترنت ازاد از شهروندان را ندارد. از کشورهایی چون اوکراین و روسیه، فلسطین و اسرائیل یاد بگیرید که اینترنت را به روی شهروندان در زمان جنگ قطع نکرده اند!!!
دسترسی دائم و پایدار به اینترنت ازاد را هرچه زودتر به همه شهروندان بدهید — نه دسترسی لحظه ای، چند روزه یا چند ماهه یا قطعی های دائم. اینترنت ازاد حق ماست نه چیزی که بابتش التماس کنیم تا بدستش بیاوریم!!
باتشکر از تیم سیتنای عزیز. لطفا این موارد انتقال داده شود مه چقدر دسترسی دائم نیاز هست و هرکس در تاریخ های مختلفی ددلاین دارد یا کارش را باید انجام دهد و همه ارزشمند هستند.
وحید
دوستان لطفا لطفا بسته نخرید این خرید و تمدید توسط شما یعنی اینکه از این شرایط رازی هستید در حالی که اپراتورهای همراه وثابت از دی ماه به طرز چشم گیری شروع به دزدی کردن فایل ۲۰۰ مگی دانلود میکنید ۶۰۰ مگ از بسته شما کم میشه چرا؟ چون با این کار میخوان ضررهایی که بهشون وارد شده از جیب مردم در بیاد
علی
اینترنت بین المللی وصل کنید
زهرا
کجاش وصله این اینترنت وصل کنید زمان وصل شدنش پیگیری کنیدم دم عیدی
مریم
چرا ما قطعیم سیتنا عزیز
ارزو
توروخدا وصل کنید دیگه بیست روز شده خداوکیلی
علی
اینترنت وصل کنید
(بدون موضوع)
اینترنت را وصل کنید در عرض ۷۰ روز ۴۰ روز اینترنت اونم اخر سال قطع کردید بعد طلبکار هستند
.
خب این خبر به وضوح دروغه. اگه اتصال کمی برقرار شده بفرمایید حجم تبادل اطلاعات الان چند درصد حالت عادیه؟
رو هوا که نمیشه حرف زد، هیچ تغییری اتفاق نیوفتاده.
(بدون موضوع)
عجب خبری
مردم عادی اینترنت بین‌الملل ندارن عزیزم
مجتبا کریمی
امید واهی

افزودن دیدگاه جدید