میزان مصرف گوشت ایرانی ها در سال ۱۳۵۳
سال ۱۳۵۳ در کشتارگاه های ایران بیش از ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار راس دام برای مصرف خوراکی ذبح شده بود.
متن خبر
به گزارش سیتنا، براساس آمار منتشرشده بیشترین دام ذبحشده برای مصرف ایرانیها در سال ۱۳۵۳ گوسفند و بره با بیش از ۶ میلیون راس و کمترین دام خوک با بیش از ۲۵ هزار راس ذبح شده ذکر شده. خبر را به نقل از روزنامه اطلاعات ۱۸ آذر ۱۳۵۴ بخوانید.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید