کدخبر :329548 پرینت
18 آذر 1404 - 10:34

میزان مصرف گوشت ایرانی ها در سال ۱۳۵۳

سال ۱۳۵۳ در کشتارگاه های ایران بیش از ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار راس دام برای مصرف خوراکی ذبح شده بود.

متن خبر

به گزارش سیتنا، براساس آمار منتشرشده بیشترین دام ذبح‌شده برای مصرف ایرانی‌ها در سال ۱۳۵۳  گوسفند و بره با بیش از ۶ میلیون راس و کمترین دام خوک با بیش از  ۲۵ هزار راس ذبح شده ذکر شده.  خبر را به نقل از روزنامه اطلاعات ۱۸ آذر ۱۳۵۴ بخوانید.

1

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.