کدخبر :320866 پرینت
19 خرداد 1404 - 11:22

فروش اینترنتی دارو فقط با دستورالعمل وزارت بهداشت امکان پذیر است

رئیس کمیته دارو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس،گفت: هرگونه اقدام در راستای الکترونیکی‌سازی فرآیندهای نظام سلامت، باید با صدور دستورالعمل دقیق و رسمی از سوی وزیر بهداشت همراه باشد و نظر رئیس‌جمهور نیز بر همین اساس شکل گرفته که وزارت بهداشت باید در این رابطه برنامه ریزی و دستورالعمل دقیقی صادر کند.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از خانه ملت، همایون سامه‌یح‌نجف‌آبادی، رئیس کمیته دارو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با اشاره به دستور رئیس‌جمهور برای توقف فروش اینترنتی دارو گفت: این تصمیم در نتیجه بررسی‌ها و موضع‌گیری‌های کارشناسی‌شده کمیسیون بهداشت اتخاذ شده و تلاش های کمیسیون به ثمر نشست.

وی با بیان اینکه کمیسیون بهداشت مهم‌ترین مرجع تخصصی در حوزه دارو در مجلس محسوب می‌شود، تأکید کرد که تصمیمات مرتبط با تولید، توزیع، فروش و نظارت بر دارو باید از مسیر این کمیسیون اتخاذ و هدایت شود.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس دوازدهم ادامه داد: برخی مداخلات هرچند ممکن است با نیت خیرخواهانه انجام شود اما در عمل منجر به ایجاد چندگانگی در تصمیم‌گیری و بروز مشکلات عدیده در حوزه حساس دارو می‌شود و چنین روندی برای سیاست‌گذاری حوزه سلامت آسیب زا است.

سامه‌یح نجف آبادی همچنین با اشاره به سابقه فعالیت رئیس‌جمهور در کمیسیون بهداشت مجلس در دوره‌های گذشته، گفت: اشراف کامل مسعود پزشکیان بر مباحث دارویی و شناخت دقیق از پیامدهای احتمالی فروش اینترنتی دارو، موجب شد تا تصمیمی عاقلانه و دقیق در این زمینه اتخاذ شود.

وی توقف عرضه اینترنتی دارو را اقدامی درست، بجا و مبتنی بر مصالح عمومی دانست و با اشاره به برنامه هفتم توسعه کشور، یادآور شد: براساس مفاد این برنامه، هرگونه اقدام در راستای الکترونیکی‌سازی فرآیندهای نظام سلامت، باید با صدور دستورالعمل دقیق و رسمی از سوی وزیر بهداشت همراه باشد و نظر رئیس‌جمهور نیز بر همین اساس شکل گرفته که وزارت بهداشت باید در این رابطه برنامه ریزی و دستورالعمل دقیقی صادر کند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.