کد مطلب: 

278612

وزیر ارتباطات: مسوولیت محدودیت‌های اینترنتی در سال گذشته با وزارت ارتباطات نیست/ با تقویت خدمات و پلتفرم‌ ‌های بومی، تلاش کردیم امورات مردم مختل نشود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به مناسبت آغاز سال 1402، گفت: در سالی که گذشت اتفاقاتی رخ داد که شاید برخی از مردم عزیزمان را از این وزارتخانه دلگیر کرده باشد. محدودیت هایی بر روی برخی خدمات و پلتفرم‌ های پرمخاطب خارجی اعمال شد، اما وزارت ارتباطات در مورد محدودیت یا رفع آن‌ها در هیچ دوره ای تصمیم‌گیر نبوده است و ما تلاش کردیم با تقویت پلتفرم‌های بومی امورات مردم مختل نشود.
وزیر ارتباطات: مسوولیت محدودیت‌های اینترنتی در سال گذشته با وزارت ارتباطات نیست/ با تقویت خدمات و پلتفرم‌ ‌های بومی، تلاش کردیم امورات مردم مختل نشود


به گزارش سیتنا، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پیامی که در شبکه های اجتماعی بومی منتشر شد، فرارسیدن سال 1402 شمسی را تبریک گفت.

متن این پیام بدین شرح است:
سال 1401 هم به پایان خودش رسید. در این سال اتفاقات تلخ و شیرینی را در کنار هم تجریه کردیم. پیشرفت چشمگیر شبکه ملی اطلاعات، بلندپروازی‌های امیدآفرین صنعت فضایی، رشد شتابان پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، آغاز پروژه افزایش هفتاد درصدی ظرفیت شبکه مادر مخابراتی کشور، افزایش دو برابری ترانزیت دیتا از خاک کشور، دسترسی بیش از سه هزار روستای جدید به اینترنت، پیشرفت قابل تحسین پیام رسان های داخلی و آغاز روند اجرایی پروژه ملی فیبرمنازل و کسب و کارها از جمله اقدامات موفق ما در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بود که در این پیام نوروزی کوتاه در مورد اهم شان گفته‌ام.
اما در کنار اینها، در همین سال اتفاقات دیگری هم افتاد که شاید برخی از مردم عزیزمان را از این وزارتخانه دلگیر کرده باشد. محدودیت هایی بر روی برخی خدمات و پلتفرم‌ های پرمخاطب خارجی اعمال شد. علیرغم اینکه این اتفاق با تصمیم مراجع امنیتی بود، اما همانند دو دوره گذشته که چندین پلتفرم مثل تلگرام، وایبر، وی چت، سیگنال، ویز، کلاب هاوس و .... فیلتر شدند، این دوره نیز نوک پیکان انتقادها به سمت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نشانه رفت. هرچند در همه ادوار و بارها تاکید شده این وزارتخانه در مورد محدودیت یا رفع آنها در هیچ دوره ای تصمیم گیر نبوده است اما ماموریت ذاتی آن ایجاد زیرساخت مناسب برای تسهیل ارتباطات جامعه است. لذا ما تلاش کردیم با تقویت خدمات و پلتفرم‌ ‌های بومی، امورات مردم مختل نشود که به نظرم در این خصوص توفیقات بسیار خوبی کسب کردیم اما هنوز با وضعیت مطلوب فاصله داریم. وضع مطلوب ما همانطور که قبلاً گفته‌ام این است که مردم عزیز ما در فضای رقابتی هم محصولات بومی را بر مشابه خارجی شان ترجیح دهند و با اختیار به کارآفرینان هم‌وطن خویش اعتماد کنند. مطلوبی که بنظرم کاملا دست‌یافتنی است چون به توان جوانانمان و دانش فنی آنها ایمان دارم. البته در کنار تلاش برای تحقق این آرمان، پیشنهاداتی را هم برای بازنگری در لیست سرویس ها، سایت ها و اپلیکیشن هایی که  در  دو دهه گذشته محدود شده اند و ممکن است دلایل محدودیت برخی از آنها الان دیگر موضوعیتی نداشته و یا کمرنگ شده باشد را به مراجع مربوطه داده‌ایم.
ضمن تبریک سال نو به همه هموطنان عزیزم در سراسر این کره خاکی، انشالله در سال 1402 با کمک سایر بخش های دولت و البته همراهی بخش خصوصی و زیست‌بوم فناوری اطلاعات و ارتباطات گام های مهمی در راستای جهش کشور در توسعه زیرساخت های فناوری اطلاعات و توسعه اقتصاد دیجیتال خواهیم برداشت.
سالی سرشار از سلامتی، شادکامی و موفقیت را برای همه ملت ایران آرزومندم.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

میانگین: 4.5 (2 رای)
سیتنا 1
2023-03-21 13:33

افزودن دیدگاه جدید