کد مطلب: 

254425

سامانه جامع صدور کد شناساگر دیجیتال رونمایی شد

وزیر علوم، گفت:سامانه جامع صدور کد شناساگر دیجیتال (DOR)، به شناسنامه دار شدن مجموعه نشریات و تولیدات علمی کمک می کند؛ علاوه بر این، مرکز علمی سنجی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام یک مرکز بین المللی میان کشورهای اسلامی به شمار می آید.
سامانه جامع صدور کد شناساگر دیجیتال رونمایی شد

به گزارش سیتنا، سامانه جامع صدور کد شناساگر دیجیتال (DOR) که به شناسنامه‌دار شدن مجموعه نشریات و تولیدات علمی کمک می‌کند، به همت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، صبح امروز با حضور مجازی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رونمایی شد.

دکتر غلامی در این آیین، با اشاره به اینکه شناسنامه‌دار کردن تولیدات و فعالیت‌های علمی کشور کار ارزشمند و دارای اهمیت است، گفت: در بحث مدیریت منابع علمی خودمان در کشور به خصوص به صورت یکپارچه باید کاری انجام دهیم که آثار مادی و معنوی دستاوردها و فعالیت‌های علم محققان و دانشمندان حفظ شود تا در شرایط مختلف با دسترسی بهتر و آسان تر در جمع آوری اطلاعات و تجزیه و تحلیل مدیریتی و حمایتی از آن استفاده کرد.

وی با بیان اهمیت حفظ دستاوردهای علمی کشور، تاکید کرد: باید خدمات فرزندان این آب و خاک و دانشمندان و محققان و پژوهشگران کشور را اطلاع رسانی کنیم، چرا که این کار موجب امیدآفرینی در جامعه و همچنین عزت و اقتدار نظام اسلامی خواهد شد. باید نشان دهیم که می‎‌توانیم در عرصه‌های مختلف به ویژه در زمینه‌های علمی که مهم و ارزشمند است به عنوان کشوری تاثیرگذار روی پای خود ایستاده و حرف برای گفتن داشته باشیم.

شناسنامه‌دار کردن تولیدات و فعالیت‌های علمی کشور کار ارزشمند و دارای اهمیت است.

وزیر علوم با بیان اینکه پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در سه سال گذشته چند ماموریت مهم مدنظر وزارت علوم را به سرانجام رسانده است، ضمن قدردانی از تلاش‌های این مرکز افزود: این مرکزیت به عنوان یک مرکز بین المللی معتبر ابتدا در جهان اسلام، و به ویژه در منطقه و غرب آسیا به شمار می‌رود. تعیین کد یکتا برای مقالات و آثار علمی در سامانه ملی، به این معنا که مدیریت تولیدات علمی در داخل کشور انجام می شود، اقدام ارزشمندی به حساب می آید. امیدواریم در آینده نزدیک نیز شاهد رونمایی از سامانه رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری که این مرکز انجام می‌دهد، باشیم.

دکتر غلامی خاطرنشان کرد: این سامانه به شناسنامه دار شدن مجموعه نشریات و تولیدات علمی کمک می کند؛ علاوه بر این، مرکز علمی سنجی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام یک مرکز بین المللی میان کشورهای اسلامی به شمار می آید.

وی تصریح کرد: از هر فرصتی باید استفاده کرد؛ ماموریتی که از سال‌های گذشته تعریف و در برهه‌های زمانی مختلف توسط کشورهای مختلف جهان اسلام به رسمیت شناخته شده است، باید حفظ شود و اینکار ادامه یابد.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 3
2021-02-09 14:08

افزودن دیدگاه جدید