کد مطلب: 

264389

الزام ایجاد همگرایی بین تمام بخش‌ها به منظور برقراری امنیت سایبری

نماینده وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه امنیت فاوا، گفت: برخی مواقع برای تامین امنیت، زیرساخت‌های بخشی از مجموعه‌ها حذف می‌شود ولی برای برقراری امنیت باید بین تمام بخش‌ها همگرایی ایجاد و از تجهیزات آنها استفاده شود تا امنیت مطلوب تامین شود.
امیر محمدزاده لاجوردی

به گزارش سیتنا به نقل از ایرنا، دکتر امیر محمدزاده لاجوردی در همایش ملی امنیت سایبری در دانشگاه خلیج فارس افزود: تکنولوژی و فناوری می‌تواند یکی از راهکارهای تامین امنیت باشد ولی به تنهایی برقرار کننده کننده امنیت نخواهد بود.

نماینده ویژه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه امنیت فاوا اظهارداشت : برخی مواقع برای تامین امنیت، زیرساخت‌های بخشی از مجموعه‌ها حذف می‌شود ولی برای برقراری امنیت باید بین تمام بخش‌ها همگرایی ایجاد و از تجهیزات آنها استفاده شود تا امنیت مطلوب تامین شود.

وی با اشاره به اینکه نیروهای انسانی یکی از بازیگران مهم حوزه امنیت هستند، اظهار کرد: اکنون بیشترین بیکاران در رشته‌های کشاورزی و مرتبط با رایانه (کامپیوتر) هستند ولی با این حال بیشترین مهاجرت در میان فارغ التحصیلان رشته‌های دانشگاهی را نیز داشن آموختگان مرتبط با رایانه دارند.

محمدزاده لاجوردی اظهار کرد: اصلی ترین وظیفه آپاها (مرکزهای آگاهی‌رسانی، پشتیبانی و امداد) تربیت نیروهای انسانی است و باید در حوزه ارائه خدمات نیز این مرکزها ورود کنند ولی تربیت نیروها باید در اولویت آنها باشد.

وی افزود: افراد تربیت شده در آپاها سرمایه‌های کشور هستند و باید با یک برنامه‌ریزی درست از آنان حمایت شود.

محمدزاده لاجوردی ادامه داد: در حمایت و تسهیلات بنیاد نخبگان، بیشتر نخبگان حوزه امنیت مورد توجه قرار نمی‌گیرد که باید با همکاری با حاکمیت زمینه حمایت از آنان فراهم شود.

وی افزود: برای اینکه نیاز امنیت تامین و صنعت پایدار شود باید ساختار نیروی انسانی استفاده از نیروهای خلاق و باهوش باشد.

محمدزاده لاجوردی ادامه داد: در برخی حوزه‌ها تجهیزات شاید کمترین نقش در حوزه امنیت دارند زیرا با وجود اینکه این تجهیزات امنیت را تامین می‌کند ولی بسیاری دستگاه ها هستند که بدرستی تجهیزات خود را بروزرسانی نکرده و استفاده مطلوبی از آنها ندارند.

وی عنوان کرد: نظام ارزیابی روی تجهیزات و محصولات حوزه امنیت باید بکارگیری شود زیرا در سطح ملی و بین المللی نیز این مهم وجود دارد.

محمدزاده لاجوردی گفت: اگر تامین کننده امنیت محصول، فرهنگ و منابع انسانی باشد لازمه اینکه امنیت توسط این سه عنصر تامین شود وجود فرهنگ است.

وی افزود: روی نیروی انسانی غیرمتخصص نیز باید تمرکز کرد زیرا خیلی از اتفاقات حوزه امنیت سایبری ناشی از ناآگاهی‌های برخی از کارکنان سازمانی است.

محمدزاده لاجوردی ادامه داد: در چرخه ایجاد امنیت فرهنگ بسیار مهم است و فرهنگ نیز هنر است و تنها شامل علم نمی‌‎شود.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

میانگین: 5 (1 vote)
سیتنا 3
2021-12-16 10:49

افزودن دیدگاه جدید