کدخبر :316348 پرینت
14 اسفند 1403 - 09:00

درآمد ۲۲ هزار میلیاردی اپراتورهای اینترنتی از محل پلتفرم‌ها

درآمد اپراتورهای اینترنتی از محل زیست بوم وی‌اودی ها، یوجی‌سی‌ ها و صوت و تصویر فراگیر، عدد قابل توجهی است و به ۲۲ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از ایسنا، محمدحسن خلعتبری، معاون تنظیم بازار و توسعه کسب و کار ساترا، با تاکید بر ضرورت «شناخت و آگاهی از وضع موجود»، به اهمیت مبحث «تحول در رسانه» اشاره کرد و اولین قدم در این مسیر را داشتن تصویری از واقعیت‌های امروز جامعه دانست که دغدغه‌های واقعی مردم را به نمایش بگذارد.

خلعتبری زیست بوم صوت و تصویر فراگیر را بخشی از زیست بوم رسانه‌های کل کشور دانست و یادآور شد که زیست بوم رسانه‌های کل کشور چیزی در حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی دارد.

او سپس به تشریح واقعیت‌ها و وضع موجود زیست بوم صوت و تصویر فراگیر در ابعاد اقتصادی پرداخت که در ویدئوی زیر آمار و ارقام موجود به تفکیک و بر اساس نمودار، توسط معاون تنظیم بازار و توسعه کسب و کار ساترا توضیح داده می‌شود. 

به گفته محمدحسن خلعتبری در سال ۹۷ که ساترا فعالیتش را آغاز کرد، ۳۶ سکوی صوت و تصویر فراگیر از سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر مجوز دریافت کردند؛ در همان سال ۷۳۶ سکوی فاقد مجوز فعالیت می‌کردند.

این در حالی است که در انتهای سال ۱۴۰۳ ، ۵۱۷ سکوی مجوزدار در مقابل ۲۵۵ سکوی فاقد مجوز وجود دارد. از بین سکوهای مجوزدار، ۲۰۲ سکو مجوز معتبر دارند و تاریخ مجوزشان همچنان برقرار است.

به گفته وی در حال حاضر ۷۶ درصد از سکوها فعال هستند و با زدن آدرس، می‌توان به آنها دسترسی داشت. 

حجم ترافیک مصرفی توسط کاربران، دیگر مبحث مطرح‌شده توسط خلعتبری است. در حال حاضر ۵۱۷ سکوی مجوزدار، چهار میلیون و ۵۴۹ هزار و ۳۱ ترابایت ترافیک ایجاد می‌کنند.

به گفته وی بازدید روزانه از سکوهای صوت و تصویر فراگیر دارای مجوز، بیش از ۱۰۴ میلیون بازدید است.

زیست بوم صوت و تصویر فراگیر ۸۷ میلیون کاربر دارد که از این تعداد در حدود ۵۳ میلیون کاربر، فعال است. (توضیح: کاربر زیست بوم صوت و تصویر فراگیر غیریکتا است.)

تعداد محتوای موجود در زیست بوم صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی، هشت میلیون قطعه است که لزوما تخصصی و فیلم و سریال نیستند، بلکه بخشی از این قطعات را یوجی‌سی‌ ها (UGC) و یا خود مردم بارگذاری کرده‌اند.

سکوهایی که در حال حاضر فعال هستند، در حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان از محل ترافیک، ۴۸۰۰ میلیارد تومان از محل تبلیغات و در حدود ۳۸۷۰ میلیارد تومان از محل اشتراک درآمد دارند.

اما نکته قابل توجه اینکه درآمد اپراتورهای اینترنتی از محل زیست بوم وی‌اودی ها، یوجی‌سی‌ ها و صوت و تصویر فراگیر، عدد قابل توجهی است و به ۲۲ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.