کد خبر: 339016
19 تیر 1405 - 23:39

انتشار سند پرواز یوفو بر فراز تاسیسات هسته ای پانتکس

دولت ترامپ در چهارمین مرحله از انتشار اسناد یوفو، روز جمعه ۴۰ پرونده جدید شامل تصاویر و گزارش هایی از برخورد با اشیای ناشناس منتشر کرد. یکی از اسناد مهم، گزارش محرمانه وزارت انرژی درباره ورود یک شی الماسی شکل بی صدا به حریم هوایی تاسیسات هسته ای پانتکس در تگزاس در سال ۲۰۱۵ است که ماموران امنیتی را به تکاپو انداخت .

متن خبر

به گزارش سیتنا، چهارمین مرحله از انتشار اسناد طبقه‌بندی‌شده دولت آمریکا درباره «پدیده‌های ناهنجار ناشناس» (UAP) روز جمعه از سوی وزارت جنگ منتشر شد . در این مرحله، ۴۰ فایل شامل ۱۴ سند، ۱۹ ویدئو، ۴ فایل صوتی و ۳ تصویر در وب‌سایت رسمی دولت قرار گرفته که بخشی از فرآیند انتشار سلسله‌وار اسناد تحت فرمان اجرایی رئیس‌جمهور است .

📄 شیء مرموز بر فراز تأسیسات هسته‌ای پانتکس

یکی از مهم‌ترین اسناد، گزارشی از وزارت انرژی است که به نفوذ یک شیء ناشناس به حریم هوایی تأسیسات هسته‌ای پانتکس در تگزاس در تاریخ ۱ سپتامبر ۲۰۱۵ اشاره دارد . بر اساس این گزارش، رادار یک شیء الماسی‌شکل با بالای گرد، به ارتفاع حدود ۱.۲ متر و عرض ۶۰ سانتی‌متر را شناسایی کرده است که با سرعتی بین ۱۶ تا ۲۴ کیلومتر بر ساعت حرکت می‌کرده است .

دو مأمور امنیتی که برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند، شیء را در ارتفاع ۳۰ تا ۶۰ متری سطح زمین مشاهده کردند . آنها گزارش دادند که این شیء کاملاً بی‌صدا بوده و هیچگونه سیستم پیشرانش قابل‌تشخیصی نداشته است . مأموران پس از چند دقیقه، شیء را در حال حرکت به سمت شمال از دست دادند و تمامی شواهد برای بررسی به اداره تحقیقات فدرال (FBI) و آزمایشگاه ملی ساندیا تحویل داده شد .

📽️ ویدئوهای جدید از اشیای مرموز

علاوه بر این، اسناد جدید شامل ویدئوهایی از برخوردهای نظامی با اشیای ناشناس است، از جمله فیلم مادون‌قرمز از یک شیء هشت‌پر که بر فراز دریای زرد در شرق آسیا در حال حرکت بوده و یک شیء تغییرشکل‌دهنده که در سال ۲۰۲۴ بر فراز آمریکا فیلمبرداری شده است . یک خلبان نظامی نیز گزارشی از مشاهده شیء ناشناس ارائه داده که آن را «برخلاف هر چیزی که در ۲۸ سال خدمت دیده بودم» توصیف کرده است .

🌍 گزارش COMETA و واکنش‌ها

در میان اسناد منتشرشده، «گزارش کومتا» (COMETA) که توسط ژنرال‌های بازنشسته و کارشناسان دفاعی فرانسه تهیه شده، نیز وجود دارد. این گزارش، فرضیه فرازمینی را محتمل‌ترین توضیح برای برخی از برخوردهای حل‌نشده یوفو می‌داند و از دولت‌ها می‌خواهد که این پدیده را یک مسئله امنیت ملی تلقی کنند .

وزیر جنگ، پیت هگزت، در بیانیه‌ای اعلام کرد که هدف از این انتشار، ایجاد «شفافیت بی‌سابقه» درباره درک دولت از پدیده‌های ناهنجار ناشناس است . پیش از این، بیش از ۱.۷ میلیارد بازدید از وب‌سایت رسمی اسناد یوفو ثبت شده است .

انتهای پیام

برچسب ها

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.