کد خبر: 338615
11 تیر 1405 - 11:22

بازگشایی صدور مجوز فروش آنلاین مصنوعات طلا در درگاه ملی مجوزها؛ ممنوعیت نگهداری طلای مشتری پابرجاست

رئیس اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی، گفت: امکان صدور مجوز فروش آنلاین مصنوعات طلا در درگاه ملی مجوزها فراهم شده است و متقاضیان طی روزهای اخیر می‌توانند درخواست خود را ثبت کنند؛ دارندگان این مجوز اجازه نگهداری طلای مشتری را ندارند و موظف‌اند سفارش‌ها را حداکثر ظرف ۴۸ تا ۷۲ ساعت برای خریداران ارسال کنند.

متن خبر

رضا الفت‌نسب، رئیس اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی، در گفت و گو با خبر سیتنا، گفت: از دو روز گذشته امکان ثبت درخواست برای دریافت مجوز فروش آنلاین مصنوعات طلا در درگاه ملی مجوزها فراهم شده است.

وی با بیان اینکه پیش از این تنها امکان صدور مجوز برای فروش برخط طلا (از جمله شمش) وجود داشت، افزود: اکنون با باز شدن بخش مربوط به فروش مصنوعات طلا، فعالان این حوزه نیز می‌توانند برای دریافت مجوز اقدام کنند.

الفت‌نسب این اقدام را گامی مثبت برای کسب‌وکارهای فعال در حوزه فروش مصنوعات طلا دانست و اظهار کرد: صدور این مجوزها بیش از یک سال متوقف شده بود و بازگشایی دوباره آن، مشکل بسیاری از فعالان این بخش را برطرف می‌کند.

رئیس اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی همچنین درباره ضوابط این مجوز گفت: دارندگان مجوز فروش آنلاین مصنوعات طلا اجازه نگهداری طلای مشتریان را ندارند و پس از ثبت سفارش، باید محصول خریداری‌شده را در بازه زمانی معمول، حداکثر ظرف ۴۸ تا ۷۲ ساعت، به خریدار تحویل دهند.

وی تأکید کرد که در این شیوه فروش، سازوکاری تحت عنوان «طلای امانت‌گذاری‌شده» یا نگهداری طلای مشتری توسط فروشنده وجود نخواهد داشت.

انتهای پیام

گفت و گو از زهرا طاهری

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.