کد خبر: 338336
06 تیر 1405 - 10:59

منبع مطلع: انتظار می‌رود مشکلات باقی‌مانده بانکی طی امروز یا فردا برطرف شود

یک منبع آگاه با اشاره به تداوم اقدامات فنی برای بازگرداندن کامل خدمات بانکی، ابراز امیدواری کرد که مشکلات باقی‌مانده سامانه‌های بانکی تا امروز ششم تیرماه یا فردا (هفتم تیرماه) برطرف شود.

متن خبر

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا، درباره اخبار منتشرشده پیرامون به‌روزرسانی سامانه‌های بانک ملی و همچنین تداوم برخی اختلالات در خدمات بانک صادرات، اظهار کرد: به‌روزرسانی سامانه‌های بانکی یک فرآیند کاملاً معمول و دوره‌ای است که در تمامی بانک‌ها انجام می‌شود و مختص شرایط فعلی نیست.

وی افزود: این به‌روزرسانی‌ها با هدف اعمال تغییرات فنی، جایگزینی اطلاعات و بهبود عملکرد سامانه‌ها انجام می‌شود و در شرایط عادی نیز معمولاً در ساعات کم‌ترافیک، به‌ویژه نیمه‌شب، صورت می‌گیرد.

این منبع آگاه ادامه داد: با توجه به حساسیت افکار عمومی نسبت به اختلالات اخیر در برخی بانک‌ها، طبیعی است که هرگونه عملیات فنی یا به‌روزرسانی بیشتر مورد توجه قرار گیرد. همچنین ممکن است در ۲۴ تا ۴۸ ساعت اخیر، به دلیل ضرورت رفع برخی اشکالات فنی، تعداد دفعات انجام این به‌روزرسانی‌ها افزایش یافته باشد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا به‌روزرسانی اخیر بانک ملی ارتباطی با اختلالات داشته است، گفت: این فرآیند ذاتاً یک اقدام دوره‌ای است، اما ممکن است در شرایط فعلی برای تسریع در رفع مشکلات فنی و بازگرداندن کامل سامانه‌ها، دفعات اجرای آن بیشتر شده باشد.

این منبع آگاه درباره گزارش‌های مردمی مبنی بر ادامه برخی اختلالات در خدمات بانک صادرات نیز تصریح کرد: اعلام رفع اختلال از سوی خود بانک صادرات انجام شده است. با این حال، درباره جزئیات وضعیت خدمات و مشکلات احتمالی، خود بانک می‌تواند اطلاعات دقیق‌تر و کامل‌تری ارائه کند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با ادامه اقدامات فنی، مشکلات باقی‌مانده نیز ظرف امروز (ششم تیرماه) یا فردا برطرف شود.

انتهای پیام

گفت و گو از سارا استوار

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

بدبخت فلک زده
بخدا روم نمیشه از کسی قرض کنم ، سر جدتون بانک ملی رو وصل کنید ، آبرو نمونده واسمون
ج
همین الان بانک ملی کار نمیکنه
امیر
بانک صادرات امروز 6 تیرماه 1405 هنوز قطعه هم حضوری و هم غیر حضوری، کسی ام نیست پیگیری کنه
سارا
بام تا یک ساعت پیش، همه چیزش باز بود از تسهیلات، موجودی و قبوض و …
انتقال صد میلیون پل انجام دادم، دیدم یهو همه چیزش قطع شد. نه موجودی میده نه تسهیلاتش بازه. آخر نفهمیدم که پول واریز شد یانه
الان همه چیزش از کار افتاد.
آرمین
امروز ظهر وقتی به خونه برگشتم خدا شاهد هست برای خرید یک قهوه تک و یک نخ سیگار کارت بانک ملیم کار نکرد،خجالت کشیدم،شانس آوردم خرم آباد هه هم رو می شناسیم و فروشنده گفت بعداً درست شدن بیار قابلت نداره😔الان که رسیدم خونه سریع الکترونیکی المثنی کارت بانک پارسیانم گرفتم تا از این برزخ نجات پیدا کنم،از این نئوبانک ها هم دو تا اضافه سفارش میدم،آدم روش نمیشه تا سرکوچه درب بغالی بره،100% این اختلال نیست😡مگر ملت بچه هستن؟
هان
عجب مسخره بازی شده امروز دوباره صادرات و ملی قطع شدن پول ندارم چیزی بخرم
احمد اکبرزاده
همه این کارها دست خودشونه می‌خوان ملت رو بدبخت کنند از این به بعد مردم شما هم به خودتون قول بدید از این چهار بانک اصلا هزار تومان هم نذارید و اگر حقوق از این چهار بانک هم گرفتید سریع انتقال بدید بانک های دیگه تا موجودیشون خیلی کم بشه و بی چاره بشند اونها ملت سر کار گذاشتن ما هم باید سرکارشون بزارم پول تو حساب این بانک ها حرام است
حمید
والا آبرومون رفت از دست بانک ملی و تجارت...
علی طهماسبی
رفتم صادرات دو ساعت خوب بود بعد از سه ماه میخواستم پول بردارم از گشنگی دارم میمیرم نمیتونم یه ساندویچ واسه خودم بگیرم من که دیگه غلط بکنم با بانک های صادرات ملی تجارت اینا کار کنم تا یه موشک یا پهباد میزنن اینا سریع دکمه چاپوندن و بلوکه کردن پول رو میزنم مگه ما خریم
حسین بیکی
بانک صادرات اصلا کارنمکنه

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.