کد خبر: 336861
03 خرداد 1405 - 13:05

افشای حفره امنیتی در «گوشی ترامپ»؛ اطلاعات هزاران خریدار در معرض نشت

همزمان با آغاز عرضه تلفن هوشمند «تی ۱» که توسط شرکت وابسته به دونالد ترامپ تولید شده، گزارش‌هایی درباره وجود یک نقص امنیتی جدی در سامانه ثبت سفارش این محصول منتشر شده است. نقصی که بنا بر اعلام کارشناسان، اطلاعات شخصی حدود ۲۷ هزار نفر از متقاضیان خرید این گوشی را در معرض افشا قرار داده است.

متن خبر

به گزارش سیتنا، شرکت «ترامپ موبایل» در واکنش به این گزارش‌ها اعلام کرده تحقیقات داخلی درباره ماجرا آغاز شده و گروهی از متخصصان مستقل امنیت سایبری نیز در حال بررسی ابعاد این حادثه هستند. طبق اطلاعات اولیه، داده‌هایی شامل نام کامل کاربران، نشانی محل سکونت، آدرس ایمیل و شماره تلفن همراه افرادی که فرم پیش‌خرید گوشی را تکمیل کرده بودند، احتمالاً فاش شده است.

این شرکت در بیانیه‌ای که در پاسخ به پرسش‌های روزنامه گاردین منتشر شد، تأکید کرد که تاکنون هیچ نشانه‌ای از نفوذ مستقیم به زیرساخت‌ها یا شبکه اصلی «ترامپ موبایل» مشاهده نشده و تحقیقات همچنان ادامه دارد.

در ادامه این بیانیه آمده است که اطلاعات مالی حساس مانند داده‌های کارت بانکی، شماره حساب، سوابق تماس، پیامک‌ها یا شماره‌های تأمین اجتماعی در معرض خطر قرار نگرفته‌اند و به نظر می‌رسد دامنه حادثه تنها به بخشی از اطلاعات هویتی مشتریان محدود باشد.

شرکت ترامپ موبایل همچنین از مشتریان خواسته است نسبت به تماس‌ها، ایمیل‌ها یا پیامک‌های مشکوک هوشیار باشند و تأکید کرده که هرگز از طریق ارتباطات ناشناس درخواست رمز عبور یا اطلاعات پرداخت نخواهد کرد.

این اتفاق در شرایطی رخ داده که شرکت مذکور به‌تازگی توزیع گوشی‌های طلایی‌رنگ «تی ۱» را آغاز کرده است؛ محصولی که عرضه آن پس از حدود ۱۰ ماه تأخیر انجام شد. این شرکت در ابتدا وعده داده بود که گوشی‌ها به‌طور کامل در آمریکا تولید خواهند شد، اما بعدها توضیحات رسمی وب‌سایت تغییر کرد و به جای عبارت «ساخت آمریکا»، از جمله «طراحی‌شده بر اساس ارزش‌های آمریکایی» استفاده شد.

گزارش‌ها حاکی است یک برنامه‌نویس استرالیایی با حدود ۲۰ سال سابقه فعالیت در حوزه فناوری اطلاعات، به‌صورت اتفاقی این آسیب‌پذیری را شناسایی کرده و موضوع را به شرکت اطلاع داده است.

همچنین جاناتان سوما، استاد دانشگاه کلمبیا و متخصص فناوری اطلاعات، اعلام کرده که سامانه شرکت حتی اطلاعات افرادی را که خرید خود را نهایی نکرده‌اند ذخیره می‌کند؛ از جمله کاربرانی که تنها محصولات را به سبد خرید افزوده و سپس از ادامه فرایند منصرف شده‌اند.

خدمات تلفن همراه و گوشی هوشمند ترامپ نخستین‌بار در ژوئن ۲۰۲۵ و همزمان با دهمین سالگرد آغاز کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ معرفی شد. در آن زمان، اریک ترامپ و دونالد ترامپ جونیور وعده داده بودند محصولی «لوکس و کاملاً آمریکایی» به بازار عرضه خواهند کرد.

با وجود حاشیه‌های اخیر، مدیرعامل شرکت، پت اوبراین، اعلام کرده نخستین سری از گوشی‌های «تی ۱» مونتاژ شده و ارسال آن‌ها برای مشتریان آغاز شده است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

شسی
من میخرم تا چشتون در بیاد
اینترنت رو وصل کنید.
چشم که دقیقا، عزیزم؟ کسی ذره‌ای اهمیت نمیده شما با پولت چکار می‌کنید. جالبه، حتی وقتی طرف بدترین دشنام و تهدید رو علیه مردم ایران انجام داده، عده‌ای هنوز طرفدارشن. الان با حمله‌ای که کرد، چه ثمره‌ای با خودش به ارمغان آورد؟ چه گُلی زد به سرِ من و تو؟ از خودت گاهی این سوال‌ها رو بپرس. شاید به جواب رسیدی، شاید هم نه.
شسی
بشین تا فیلترنتت رو بعد 3 ماه وصل کنن. من دشمنم رو خیلی وقته شناختم تو هم بشین فکر کن شاید خون به مغزت رسید شناختیش
علی رضایی
صرفا فقط برای اینکه بدونی میگم
متاسفانه توسط همین شخص شما تحریمی و نمیتونی وارد سایتش بشی که بخریش 😂
خاله
کاش ما هم گوشی ارزشی تولید کنیم!!

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.