کدخبر :335761 5 3002
07 اردیبهشت 1405 - 11:07

تقویت همکاری وزارت ارتباطات و ارشاد برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران

معاونان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشستی مشترک، بر ضرورت گسترش همکاری‌های اجرایی برای برگزاری هرچه مطلوب‌تر سی‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تأکید کردند و توسعه خدمات پستی برای تسهیل دسترسی عمومی به کتاب را از محورهای اصلی این همکاری دانستند.

متن خبر

به گزارش سیتنا،در این نشست مشترک، راهکارهای تقویت همکاری میان شرکت ملی پست و متولیان برگزاری نمایشگاه کتاب بررسی شد و بر نقش زیرساخت‌های ارتباطی و پستی در ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی به مخاطبان این رویداد فرهنگی تأکید شد.

محمد احمدی، مدیرعامل شرکت ملی پست؛ با اشاره به آمادگی این شرکت برای همکاری در برگزاری نمایشگاه، گفت: در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی و کمک به توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی، خدمات توزیع مرسولات نمایشگاهی با نرخ‌های ویژه ارائه می‌شود.

وی با تأکید بر اهمیت تسهیل دسترسی مردم به کتاب‌های خریداری‌شده، افزود: شبکه گسترده پستی در سراسر کشور امکان ارسال سریع و گسترده مرسولات را فراهم کرده و هر سال میزان استفاده از خدمات پستی برای دریافت کتاب‌های نمایشگاهی افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت ملی پست؛ با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای ارتقای کیفیت خدمات، تصریح کرد: استفاده از سامانه‌های هوشمند تجزیه مرسولات در مراکز مبادلاتی و استقرار واحدهای سیار جمع‌آوری و قبول، به کاهش زمان ارسال و افزایش رضایت کاربران منجر شده است.

نقش پست در گسترش عدالت فرهنگی

محسن جوادی، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ نیز در این نشست با قدردانی از همکاری‌های شرکت ملی پست، گفت: این تعامل سازنده دسترسی هموطنان، به‌ویژه در مناطق دوردست، به خدمات نمایشگاه کتاب را تسهیل کرده و در ارتقای فرهنگ کتابخوانی نقش مؤثری داشته است.

وی با اشاره به برگزاری مجازی نمایشگاه امسال، افزود: با توجه به ماهیت غیرحضوری این دوره، نقش شبکه پستی در دریافت و ارسال سفارش‌ها پررنگ‌تر خواهد شد و بخش عمده‌ای از تعامل ناشران و مخاطبان از این مسیر انجام می‌شود.

جوادی با تأکید بر توسعه بخش‌های مختلف نمایشگاه از جمله بخش بین‌الملل، خواستار تداوم همکاری مؤثر شرکت ملی پست برای افزایش رضایت مخاطبان شد.

گفتنی است سی‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به‌صورت مجازی در هفته پایانی اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ برگزار می‌شود.

انتهای پیام

3001
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

قدیر
به نظرم یک همکاری با کبوتر ها هم انجام بدید به زودی هم اب و برق قطع میشه طبق سالیان قبل راحت میتونیم برای ارسال پیام هامون از کبوتر استفاده کنیم
آقای متعجب (!)
یاد اون برچسب (استیکر) معروف تلگرام افتادم:
می‌خندم.
tohid
بازکنین دیگ خواهشن بسه اعصابمون خراب شده
کاربر
ایول خیلی عالیه، حالا لطفا کنارش اینترنت رو هم وصل کنید!
پ
اينترنت رو كي وصل ميكنيد اينو بگيد بسه ديگه دو ماه شد كه اينترنت نداريم

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.