کدخبر :334145 1 670
27 اسفند 1404 - 10:54

ایجاد «سپر آبی» برای حفاظت از اماکن‌تاریخی در جنگ

پس از آنکه در جنگ اخیر برخی اماکن‌تاریخی مورد اصابت موشک‌های صهیونی_آمریکایی قرار گرفت، حالا رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران می‌گوید حفاظت از میراث تاریخی در زمان‌ جنگ را با ایجاد «سپر آبی» آغاز کرده ایم.

متن خبر

به گزارش سیتنا، کاخ‌گلستان، سعدآباد و .... مورد اصابت موشک‌های صهیونی_آمریکایی قرار گرفت.

امروز رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران گفت که با «سپر آبی» در موزه‌ها،باغ موزه‌هاوخانه موزه‌ها ایجاد می‌کنیم. 

چند روز پیش از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، عملیات اجرای طرح «سپر آبی» (Blue Shield) در شرایط جنگی ابلاغ شد.

شهرداری امروز اعلام‌کرد که «سپر آبی» یک سازوکار بین‌المللی حفاظت از میراث فرهنگی است در این طرح با نصب بنر و ساخت سازه های مشخص ، اقداماتی را انجام می‌دهیم تا در صورت بروز هرگونه حادثه، جنگ یا بلایای طبیعی، آثار و اشیاء تاریخی ما بتوانند از آسیب‌های جدی مصون بمانند.

انتهای پیام

669
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

ایرانم چرا ویرانم
اینترنت بین المللی وصل کنید ، اینترنت بین المللی حق همه ی شهروندان هست هر چه سریعتر وصل باید گردد ...
#اینترنت بین الملل وصل باید گردد ..
برای عموم مردم ایران ....
ما ادامه داریم ...

افزودن دیدگاه جدید