کد خبر: 333945
22 اسفند 1404 - 13:00

مشکل دیتاسنتر عامل قطع سرویس های آنلاین بانک های ملی و سپه

یک منبع آگاه به سیتنا اطلاع داد که عامل قطع سرویس های آنلاین بانک های سپه و ملی به دلیل مشکل دیتاسنتر این دو بانک است و تلاش تیم فنی برای بازگشت دیتاسنترها به مدار در جریان است.

متن خبر

به گزارش سیتنا، به دنبال اختلال گسترده در خدمات بانک های سپه و ملی از بامداد سه شنبه (۱۹ اسفندماه) اگرچه تلاش کارشناسان فنی این دو بانک در ساعات نخست اختلال برای بازگشت سرویس های مبتنی بر کارت موفق بود، ولی در چهارمین روز این اختلال سرویس های غیرحضوری این دو بانک همچنان برقرار نشده است.

در همین راستا، یک منبع آگاه به سیتنا اطلاع داد که عامل قطع سرویس های آنلاین بانک های سپه و ملی به دلیل مشکل دیتاسنتر این دو بانک است و تلاش تیم فنی برای بازگشت دیتاسنترها به مدار در جریان است.

انتهای پیام 

برچسب ها

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

سامان
اینترنت بین الملل رو به بهانه جلوگیری از حمله سایبری قطع کرده بودن که بهشون حمله ام شد !
حالا نمیتونن بیارنش بالا …
لایک [51]
رضا
بدترین بانک این همه پول از مردم میگیره اما برای امنیت خودش هیچ هزینه ای نمیکنه خجالت هم نمیکشن فاجعست نباید یه روز هم قطی باشه،چون اینجا ایران نباید تعجب کرد با همیچین مدیران باهوشی!!!!
لایک [42]
(بدون موضوع)
احتمالا اون دیتاسنتری که برای این بانک ها استفاده میشده هم ایتترنت بین المللش قطع هست که تا الان نتونستن درستش کنن، همه چیز‌ به اینترنت بین الملل نیاز داره حتی نرم افزار های داخلی
اخرش این قطعی اینترنت باعث شد تو زندگیمون هم بدبختی درست بشه
لایک [43]
ارزو
اینترنت ببین اینترنت بین المللی پیگیری کنید
لایک [43]
سوده
از رسانه مردمی میخوایم اینترنت بین المللی پیگیری کنند صل بشه بخدا روانی شدیم
لایک [46]
زهرا
اینترنت بین المللی خواهشمندم پیگیری کنید
لایک [47]
(بدون موضوع)
مثلا اینترنت را قطع کردند به خاطر امنیت. الان چند روز نه بانک سپه کار می کنه نه بانک ملی. انگار نه انگار‌ …
لایک [39]

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.