کدخبر :333122
05 اسفند 1404 - 09:34

قتل باجناق با شلیک پنج گلوله

ساعت 11 صبح دوشنبه 4 اسفند صدای شلیک های پی در پی در یکی از خیابان های پایتخت به گوش رسید و به دنبال آن رهگذران مرد میانسالی را مشاهده کردند که با ساکی در دست از محل متواری شد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، گزارش تیراندازی مرگبار به بازپرس تبریزی اعلام شد و دقایقی بعد تیم بررسی صحنه جرم راهی محل شدند. آنها مقابل خانه‌ای در محدوده تهرانپارس جسد مردی حدوداً 60 ساله را دیدند که با شلیک 5 گلوله از کلت کمری به قتل رسیده بود.

همسر مقتول که شاهد جنایت بود در تحقیقات گفت: «شوهر خواهرم از مدتها قبل با همسرم مشکل مالی داشت امروز تماس گرفت و گفت برای رفع این مشکلات به خانه ما بیایید. من و همسرم هم راهی خانه خواهرم شدیم اما به محض اینکه زنگ خانه را به صدا درآوردیم شوهرش مقابل در ظاهر شد و شروع به تیراندازی به همسرم کرد. او از قبل ساکش را آماده کرده بود و به محض تیراندازی ساکش را برداشت و متواری شد.»

تحقیقات برای دستگیری قاتل فراری به دستور بازپرس شعبه هشتم دادسرای ویژه سرقت ادامه دارد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.