کدخبر :330696 پرینت
10 دی 1404 - 14:30

ببینید | حمایت از دانش‌بنیان‌ها نباید وابسته به تحریم باشد/ بحران‌ها توجه به فناوری را افزایش می‌دهند

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم تقویت نگاه فرهنگی به حوزه دانش‌بنیان‌ها، گفت که میزان توجه و حمایت از این بخش نباید تابع شرایط تحریم یا گشایش‌های مقطعی باشد.

متن خبر

به گزارش خبرنگار سیتنا، دکتر حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، در پاسخ به سوال خبرنگار سیتنا درباره میزان اثرگذاری حمایت‌ها از شرکت‌های دانش‌بنیان در شرایط تحریم و بازگشت این حمایت‌ها به بازار، اظهار کرد: «ما خیلی وابسته به تحریم نیستیم؛ تحریم‌ها می‌توانند برای ما هم اثر مثبت داشته باشند و هم منفی. به این معنا که به محض باز شدن مرزها، معمولاً دغدغه نسبت به حوزه دانش‌بنیان کمتر می‌شود که این موضوع یک مشکل فرهنگی است.»

وی افزود: «در مقابل، هر زمان محدودیت‌ها بیشتر می‌شود، حوزه دانش‌بنیان مورد توجه بیشتری قرار می‌گیرد. به‌عنوان مثال، اوج شکوفایی فعالیت‌های دانش‌بنیان را در دوران کرونا شاهد بودیم؛ بحرانی که کشور را به سمت استفاده از راهکارهای فناورانه سوق داد.»

افشین با تأکید بر ضرورت تغییر نگاه بلندمدت نسبت به علم و فناوری تصریح کرد: «امیدواریم این فرهنگ در کشور نهادینه شود که حتی در شرایط رشد اقتصادی و باز بودن مسیرها نیز، نگاه به حوزه فناوری و علم تقویت شود و توجه به دانش‌بنیان‌ها صرفاً محدود به دوران بحران نباشد.»

خبرنگار: زهرا طاهری
تصویربردار: سهند بیژن نیا

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.