اولتیماتوم دو هفته ای به دستگاه های اجرایی؛ برنامه هوش مصنوعی ارائه شود
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، گفت: طبق جلسه پیشین ستاد هوش مصنوعی، دستگاه های اجرایی موظف شدند تا ظرف مدت حداکثر دو هفته، برنامه اجرایی خود را برای حوزه هوش مصنوعی ارائه دهند.
دکتر حسین افشین، در حاشیه جلسه هیات دولت امروز چهارشنبه 16 مهرماه در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار سیتنا پیرامون ستاد هوش مصنوعی، گفت: جلسات ستاد هوش مصنوعی زیر نظر ریاست جمهوری که ریاست آن را دکتر عارف برعهده دارند، برگزار می شود و تقریبا تقسیم کار بین دستگاه های اجرایی صورت گرفته و طبق جلسه پیشین ستاد، دستگاه های اجرایی موظف شدند تا ظرف مدت حداکثر دو هفته برنامه اجرایی خود را برای بحث هوش مصنوعی ارائه دهند.
وی، افزود: با تحرکاتی که در حوزه زیرساخت و لایه های عمیق و کاربردی کردن هوش مصنوعی انجام شده، اتفاقات خوبی رخ می دهد و در این راستا فراخوان جدیدی ارائه کردیم که در حوزه های انرژی، آب و امداد و نجات این کار را ادامه می دهیم.
انتهای پیام
خبرنگار: زهرا طاهری
افزودن دیدگاه جدید