اسنوا: اختلال تلویزیونها طی ۴۸ ساعت آینده رفع میشود
به دنبال بروز اختلال در تلویزیونهای هوشمند اسنوا، اگرچه مدیرعامل گروه انتخاب (مالک اسنوا) به سیتنا وعده داده بود که تا ظهر سه شنبه (هفتم مردادماه) طی اطلاعیهای به سوالات کاربران پاسخ داده خواهد شد، ولی نهایتا با تاخیر چندین ساعته گروه انتخاب بدون اشاره به دلیل این اختلال تنها با انتشار خبری وعده داد که ظرف ۴۸ ساعت آینده مشکل این تلویزیون ها رفع خواهد شد.
به گزارش سیتنا، در خبر سایت اسنوا آمده است:
«متاسفانه در ساعات اخیر، تعدادی از تلویزیونهای اسنوا، دچار اختلال و بعضا عدم امکان بهره برداری شده است.
اسنوا ضمن عذرخواهی از بروز این اختلال فنی که ناشی از برخی ناهماهنگی و اختلالات بسترهای ارتباطی می باشد، اعلام می دارد این اختلال توسط کارشناسان فنی در حال بررسی می باشد و با صبوری و همراهی مشتریان ظرف ۴۸ ساعت آینده مرتفع خواهد شد.
همچنین برای پیشگیری از بروز اختلال در دستگاه به کاربران محترم توصیه می شود از هرگونه اتصال به اینترنت و استفاده از ابزارهای هوشمند دستگاه تا اطلاع ثانوی پرهیز نمایند.
اسنوا به کاربران عزیز اطمینان می دهد که هیچ مشکلی به لحاظ کیفی و سخت افزاری متوجه تلویزیونهای دچار مشکل نیست. پس از رفع اختلال و اعلام از طرف برند اسنوا در صورت هرگونه نیاز به پشتیبانی نرم افزاری و فنی ، شماره پشتیبانی ۱۶۹۹ آماده پذیرش و به روز رسانی نرم افزارهای سیستم عامل تلویزیونهای دچار اختلال، براساس پروتکلهای شرکت انتخاب سرویس به صورت رایگان انجام خواهد بود.
اطلاع رسانی تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.»
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید