کدخبر :316746 پرینت
21 اسفند 1403 - 10:40

به‌جای تهیه گزارش در فرصت اندک پایان سال، برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۴ تهیه شود

دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران، تاکید کرد: پیشنهاد می‌شود که در فرصت اندک روزهای پایانی سال، از توان و وقت متخصصان، حداکثر بهره برای تهیه برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۴ گرفته شود که این کار نه فقط از الزامات درون وزارتخانه ها و دستگاه های وابسته است، بلکه نقشه راهی است برای کسب و کارهای حوزه فاوا، تا بدون درنگ به ظرفیت سازی خود بپردازند.

متن خبر

فرامرز رستگار، دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران در یادداشت ارسالی برای سیتنا تحت عنوان «در روزهای پایانی سال در دستگاه های اجرایی چه می‌گذرد؟» نوشت:

بجای تلاش برای تنظیم برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۴، مدیریت ها و کارشناسان ماهر مشغول تهیه گزارش پیشرفت سال جاری برای مافوق های خود هستند.

تهیه گزارش پیشرفت بدون وجود یک برنامه عملیاتی و تکیه صرف به اهداف و برنامه های کلان، ضمن اینکه انژری‌بر و خسته کننده است، خروجی درستی را هم در پی نخواهد داشت.

سندیکای صنعت مخابرات ایران با توجه به ماهیت مخابراتی خود با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و به دلیل جنس صنعتی خود با وزارت صنعت، معدن و تجارت، در رفت وآمد و تعاملات نزدیک است.

در دو وزارتخانه اشاره شده به وضوح دیده می‌شود که مدیران و کارشناسان دلسوز و کاربلد، بجای صرف وقت و منابع برای انجام «اصل خود کار و فعالیت»، همواره طبق دستور سلسله مراتب سازمانی، در حال «جمع آوری اطلاعات، تدوین شاخص های اندازه گیری، محاسبات و تهیه گزارشات» هستند.

اگر این کارها قبلا در دل برنامه عملیاتی دیده می‌شد، آن‌وقت؛

۱- جهت دهی روشن باعث کاهش ابهامات و افزایش هماهنگی ها در تلاش های  واحدها و کارکنان می گردید.

۲- در واحدها و کارکنان افزایش مسئولیت پذیری رخ می‌داد.

۳- از برنامه کلان استفاده بهینه می‌شد.

۴- ریسک ها کاهش می یافت و در پی شناسایی زودهنگام ریسک‌ها، راهکارهای جایگزین طراحی می‌گردید.

۵- در یک چارچوب برای نظارت بر پیشرفت از طریق نقاط عطف و ضرب العجل های برنامه عملیاتی، پیگیری پیشرفت طرح ها با وضعیت مطلوب تری صورت می گرفت.

بنابراین پیشنهاد می شود که در روزهای پایانی سال از توان و وقت متخصصان، حداکثر بهره برای تهیه برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۴ گرفته شود.

که این کار نه فقط از الزامات درون وزارتخانه ها و دستگاه های وابسته است، بلکه نقشه راهی است برای کسب و کارهای حوزه فاوا، تا بدون درنگ به ظرفیت سازی خود بپردازند و در سال جدید به عنوان یک زنجیره تامین طرح ها به طور مطمئن رسالت های خود را انجام دهند.

انتهای پیام
 

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.