کد خبر: 309502
02 آبان 1403 - 15:22

دیدار سفیر کشور قطر با سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری

سعد عبدالله سعد آل محمود الشریف، سفیر قطر با حسین پورفرزانه، سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری دیدار و گفت و گو کرد.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری، حسین پور فرزانه در این دیدار با تاکید بر لزوم افزایش همکاری‌های حمل و نقل هوایی با کشور قطر اظهار داشت: همکاری‌های حمل و نقل هوایی دو کشور از قدمت طولانی برخوردار است بنابراین ضروری است روابط متقابل در تمامی زمینه های فنی، آموزشی، تعمیراتی و ... افزایش یافته و دو کشور از فرصت های موجود در این زمینه بهره‌مند شوند.

وی با توجه به رویکردهای مشترک دو کشور ایران و قطر در بسیاری از مسائل بین المللی و منطقه ای بر لزوم تلاش برای ارتقای بیش از پیش روابط دو کشور در حوزه های مختلف صنعت هوانوردی تاکید کرد و خواستار به روز رسانی تفاهم‌نامه‌های بین دو کشور در زمینه حمل ونقل هوایی شد.

در ادامه این دیدار سفیر قطر ضمن ابراز خرسندی از ارتقا روابط حمل و نقل هوایی با ایران، خواستار افزایش تعداد پروازهای قطری به ایران به 57 پرواز در هفته شد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
لایک [0]

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.