کدخبر :287293 0 3
20 آبان 1402 - 14:17

هشدار پیرامون کلاهبرداری انتقال دارایی متوفیان سهام عدالت

بر اساس اعلام مدیر امنیت اطلاعات سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، تمامی پیامک‌ها یا تماس‌های تلفنی با موضوع انتقال دارایی متوفیان سهام عدالت به وراث ایشان جعلی و با هدف کلاهبرداری است و تنها راه اطلاع از زمان‌بندی انتقال دارایی، از طریق ورود به درگاه جامع ذینفعان بازار سرمایه، است.

متن خبر

به گزارش سیتنا، مدیر امنیت اطلاعات سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه گفت: با توجه به افتتاح سامانه «میراث» برخی با قصد کلاهبرداری اقدام به ارسال پیام در بستر پیامک اپراتورهای همراه و شبکه‌های اجتماعی داخلی و خارجی می‌کنند و یک لینک آلوده و یا برنامه خاصی را ارسال می‌کنند که پس از نصب و یا ورود به آن دسترسی به اطلاعات تلفن همراه فراهم می‌شود.

تمامی پیامک‌ها یا تماس‌های تلفنی با موضوع انتقال دارایی متوفیان سهام عدالت به وراث ایشان جعلی و با هدف کلاهبرداری است و تنها راه اطلاع از زمان بندی انتقال دارایی، از طریق ورود به درگاه جامع ذینفعان بازار سرمایه، است.

انتهای پیام

برچسب ها

3
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.