به گزارش سیتنا، سرهنگ مرتضوی گفت: به دنبال مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتا و ارائه مرجوعه قضایی مبنى بر برداشت غیرمجاز 100 میلیون ریال از حساب، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارشناسان قرار گرفت.
وی عنوان کرد: در این روش کلاهبرداری سودجویان با عنوان "اد بزن ، پول بگیر"، با تبلیغ کاریابی و کسب درآمد از کاربران شبکه های اجتماعی درخواست می کنند به ازای جذب ممبر درآمد کسب کنند.
این مقام انتظامی گفت: برابر تحقیقات صورت گرفته مشخص شد متهم با جلب اعتماد افراد جویای کار با ارسال لینک دانلود بدافزار به بهانه پرداخت حق عضویت، اطلاعات حساب بانکی را سرقت و موجودی حساب آنها را برداشت می نماید.
سرهنگ مرتضوی افزود: با بررسی مستندات توسط کارشناسان در فضای مجازی و اظهارات شاکی، متهم شناسایی و جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.
رئیس پلیس فتا اصفهان گفت: مجرمان سایبری به بهانه های مختلف مانند دریافت حق عضویت یا واریز درآمد اطلاعات بانکی متقاضیان را دریافت و یا با ارسال بدافزارها و لینک درگاه های جعلی پرداخت اقدام به فیشینگ کارت های بانکی می کنند و برای جلب اعتماد با استفاده از نرم افزارهای رسیدساز اقدام به نمایش رسیدهای واریز وجه به حساب سایر کاربران می نمایند.
وی بیان داشت: کلاهبرداری مجرمان صرفاً به برداشت های غیر مجاز ختم نمی شود و سرانجام پس از افزایش قابل توجه اعضای یک کانال یا صفحه آن را به عنوان یک حساب کاربری برند و پرمخاطب به فروش می رسانند.
افزودن دیدگاه جدید