کد مطلب: 

291812

راه‌اندازی 850 خط تولید محصولات دانش‌بنیان با تسهیلات صندوق نوآوری

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: با تسهیلات صندوق نوآوری تاکنون 850 خط تولید محصولات دانش‌بنیان ایجاد شده و درحال برنامه‌ریزی برای ایجاد 100 خط تولید جدید بوده و در این مسیر نیازمند حمایت جدی‌تر بانک کارآفرین هستیم.
راه‌اندازی 850 خط تولید محصولات دانش‌بنیان با تسهیلات صندوق نوآوری

به گزارش سیتنا، نشست مشترک رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و مدیرعامل بانک کارآفرین با حضور جمعی از معاونین دو نهاد شنبه 12 اسفند ماه در محل صندوق برگزار شد.

دکتر محمدصادق خیاطیان در این نشست با اشاره به سابقه بسیار خوب بانک کارآفرین در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: بانک کارآفرین با حوزه دانش‌بنیان کشور بسیار همراه است و بانک جوانی است و مسئولان جوانی هم دارد که درک بسیار خوبی از جوانان نخبه کشور دارند و به نقش و اثرگذاری شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کشور به خوبی آگاه هستند.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: شش درصد از تسهیلاتی که بانک کارآفرین در سال گذشته پرداخت کرد، به حوزه دانش‌بنیان‌ اختصاص داشت و امیدواریم با تفاهم‌نامه جدیدی که میان دو نهاد منعقد شده است، اسباب توسعه و گسترش همکاری‌های مشترک فراهم شود. معتقدم با وجود برخی مشکلات موجود، می‌توانیم با همکاری مشترک، کارهای تحول‌گرایانه و نوآورانه‌تر را در سال‌های آتی رقم بزنیم.

وی تاکید کرد: حوزه دانش‌بنیان کشور شاهد رشد و توسعه بسیار خوبی بوده است و امروز نزدیک به 10 هزار شرکت دانش‌بنیان درحال فعالیت هستند که به اشتغال‌آفرینی، حل مسائل کشور، توسعه اقتصاد دانش‌‍‌بنیان کمک کرده‌اند و این موارد باعث توجه بیش‌ازپیش مسئولان کشور به این حوزه شده است. نخبگانی که در آستانه مهاجرت قرار داشتند، به واسطه تشکیل این شرکت‌های دانش‌بنیان، در کشور ماندند و اکنون مشغول فعالیت و تولید هستند. 

خیاطیان تصریح کرد: حوزه دانش‌بنیان اکنون توسعه بسیار خوبی پیدا کرده است و در ادامه مسیر باید هدفمندتر کارها را دنبال کنیم، در ادامه مسیر باید فعالیت‌ها را جهت‌دهی کرده و با برنامه پیش برویم. بسته رشد تولید محصولات دانش‌بنیان را درحال اجرا داریم. پیش‌بینی می‌کنیم که 70 همت رشد فروش محصولات دانش‌بنیان با اعطای این تسهیلات محقق شود. تمام تمرکز و فعالیت‌های ما بر توسعه محصولات دانش‌بنیان متمرکز است. 

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اولویت‌های تعیین‌شده برای فعالیت‌های این صندوق در سال آینده گفت: برای جهت‌دهی به فعالیت‌های صندوق، سه مسئله و سه فناوری را در دستور کار قرار داده‌ایم و تلاش می‌کنیم در این راستا از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کنیم. 

وی افزود: با تسهیلات صندوق نوآوری تاکنون 850 خط تولید محصولات دانش‌بنیان ایجاد شده و درحال برنامه‌ریزی برای ایجاد 100 خط تولید جدید بوده و در این مسیر نیازمند حمایت جدی‌تر بانک کارآفرین هستیم.
خیاطیان خاطرنشان کرد: با تصویب قانون جهش دانش‌بنیان، زمینه برای سرمایه‌گذاری بانک‌ها در شرکت‌های دانش بنیان فراهم شده است. موضوع سرمایه‌گذاری خطرپذیر (VC) حوزه‌ای است که می‌تواند به تامین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان کمک کند، مسئله‌ای که تاکنون از این موضوع غافل بوده‌ایم. بانک کارآفرین می‌تواند در تعامل و مشارکت با صندوق نوآوری و شکوفایی در حوزه دانش‌بنیان سرمایه‌گذاری کند.

دکتر احمد بهاروندی، مدیرعامل بانک کارآفرین نیز در این نشست گفت: نگاه ما به حوزه دانش‌بنیان، فراتر از اعداد و ارقام است. بانک از جنبه مسئولیت اجتماعی و براساس فرمایش مقام معظم رهبری درخصوص حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور، به حوزه تأمین مالی این شرکت‌ها وارد شده است. معتقدم مسیر میانبر برخی عقب‌ماندگی‌ها و کمک به توسعه هرچه بیشتر کشور، شرکت‌های دانش‌بنیان هستند و می‌توانیم در همکاری مشترک، اتفاقات خوبی را در حوزه دانش‌بنیان کشور رقم بزنیم. 

مدیرعامل بانک کارآفرین افزود: یکی از اتفاقات خوب در زیست‌بوم نوآوری کشور، شناسنامه‌دار شدن شرکت‌های دانش‌بنیان است. شاید برخی بانک‌ها به این موضوع بی‌توجه باشند، اما این موضوع، زمینه شناسایی موثرتر، کمک به تجاری‌سازی، تنظیم روابط اقتصادی و پرداخت تسهیلات مجدد به این شرکت‌ها را فراهم می‌کند.

وی با تاکید بر تداوم و استمرار حمایت‌ها از شرکت‌های دانش‌بنیان در تعامل و همکاری مشترک با صندوق نوآوری و شکوفایی، ابراز امیدواری کرد که از طریق تفاهم‌نامه منعقدشده میان دو طرف، زمینه گسترش حمایت‌ها از شرکت‌های دانش‌‍‌بنیان فراهم شود.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 5
2024-03-03 11:16

افزودن دیدگاه جدید