کد مطلب: 

240488
مدیرعامل شرکت ارتباط مشترک شهر:

توسعه‌ی زیرساخت‌های ارتباطی در تهران، ناپایدار و غیرمتوازن است/ ضعف زیرساخت‌های اینترنت ثابت، مردم را به استفاده از اینترنت همراه سوق داده است

مدیرعامل شرکت ارتباط مشترک شهر گفت: توسعه‌ی زیرساخت‌های ارتباطاتی پایتخت به صورت نامتوازن شکل گرفته و این موضوع را می‌توان از اختلالات در تماس و اینترنت در ترافیک‌ خیابان‌های شهر فهمید.
توسعه‌ی زیرساخت‌های ارتباطی در تهران، ناپایدار و غیرمتوازن است/ ضعف زیرساخت‌های اینترنت ثابت، مردم را به استفاده از اینترنت همراه سوق داده است

به گزارش خبرنگار سیتنا، فرهود کاظمی، مدیرعامل شرکت ارتباط مشترک شهر در نشست خبری تشریح عملکرد و چگونگی کار این شرکت با بیان اینکه حوزه مخابرات و ارتباطات در شهر تهران ذینفعان متنوعی دارد، شهروندان، شهرداری و بنگاه‌های فعال در این زمینه را ذینفعان این حوزه عنوان کرد.

وی ادامه داد: گروه سومی هم هستند که در فعالیت عرضه کنندگان و مصرف کنندگان در حوزه ارتباطات ناخواسته دچار تبعاتی می‌شوند حتی ممکن است جزو مصرف کنندگان ‌عرضه کنندگان در این حوزه نباشند مثل حوزه سلامت کل شهروندان.

کاظمی با بیان اینکه شهرداری تهران با توجه به نقش ذاتی که دارد به عنوان شخص بی طرف باید منافع کلیه ذینفعان را بی‌طرفانه در نظر بگیرد تا حقوق هیچ کس ضایع نشود، گفت: از نظر سطح برخورداری شهروندان از حوزه ارتباطات آمار رسمی از طرف اتحادیه بین المللی مخابرات در حوزه ارتباطات سیار منتشره شده که ما آن را با تهران مقایسه کردیم.

به گفته مدیرعامل شرکت ارتباط مشترک شهر، در برخی کشورها تعداد سایت رادیویی برای هر هزار نفر جمعیت تقریبا بالاتر از یک است، اما در تهران سایت های مخابراتی مربوط به تلفن همراه 4 هزار و 500 عدد است و با توجه به جمعیت تهران ۵۲ صدم محسوب می شود.

وی افزود: تهران در این زمینه چندان توسعه یافته نیست و در این حوزه هنوز نیاز داریم که مثلا سایت تلفن همراه در تهران داشته باشیم، در برخی نقاط به دلیل ترافیک، آنتن دهی ضعیف می شود.

کاظمی با اشاره به برخی اظهارات درباره تجمیع دکل‌ها به هزار عدد هم گفت: اگر بخواهیم همه سایت های رادیویی تلفن همراه را تجمیع و به هزار عدد برسانیم شاخص به 11 صدم می رسد و بسیار کم است.

مدیرعامل شرکت ارتباط مشترک شهر درباره شرایط کشور در حوزه ارتباطات ثابت هم توضیح داد: تعداد اشتراک ارتباطات پهن‌باند، DSL، فیبرنوری در حوزه کابلی و بی سیم و مایکروویو و TDLT است، اما ۱۲ درصد مردم به این پهن‌باند برای استفاده از اینترنت ثابت دسترسی دارند.

به گفته کاظمی، شهر تهران فاقد داکت های مخابراتی و الکترونیکی است و عقب ماندگی تهران هم به دلیل فقدان همین موارد است.

وی تصریح کرد: دو هزار و 500 دکل از نوع ثابت مایکروویو در تهران داریم که نشان می‌دهد در تهران توسعه ناپایدار و غیر متوازن رخ داده است. به همین دلیل شهروندان به سمت اینترنت تلفن همراه می روند آنجا هم به دلیل ترافیک زیاد دچار مشکل می شوند، در صورتی که بخشی زیادی را به می‌توانیم روی اینترنت ثابت ببریم.

وی در پایان گفت: امیدواریم سال ۹۸ پرونده رسیدگی به سایت‌های مخابراتی کاهش پیدا کند.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 1
2020-01-16 01:20

افزودن دیدگاه جدید