کد مطلب: 

172119

افزایش همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان میراث فرهنگی

قائم مقام ستاد توسعه نرم و هویت ساز معاونت علمی گفت: طبق توافقات صورت گرفته، ستاد نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان میراث فرهنگی برای رشد توسعه فناوری همکاری های خود را افزایش می دهند.
افزایش همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان میراث فرهنگی

به گزارش سیتنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سیدهادی سیادتی قائم مقام دبیر ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی، درباره برنامه های این ستاد در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار کرد: اوایل سال جاری تفاهمنامه همکاری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان میراث فرهنگی منعقد شد تا براساس آن برنامه های حمایتی در حوزه میراث فرهنگی به صورت مشترک اجرا شود.
وی همچنین به برگزاری نشست مشترکی در اوایل دی ماه سال جاری بین اعضای ستاد و سازمان میراث فرهنگی اشاره کرد و توضیح داد: این نشست برای مرور چارچوب های همکاری های دو ارگان صورت گرفت تا برای اجرای سریع تر برنامه های مشترک راهکارهایی اندیشیده شود.
سیادتی افزود: طبق توافقات صورت گرفته تصمیم بر این شد تا ستاد نرم و هویت ساز با سازمان میراث فرهنگی برای رشد توسعه فناوری در این حوزه همکاری کنند که اصلاح کوره ها در حوزه سفال و شیشه، لعاب های مورد استفاده در سفال ها، رنگ های گیاهی، دستگاه های صنایع دستی نساجی که برای بافت پارچه های زری بافت به کار می روند، از جمله این موارد هستند.
قائم مقام ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی با بیان اینکه از طرح های حوزه صنایع دستی با ارائه تسهیلات، حمایت خواهد شد، ابراز کرد: در این راستا برای صنعتی سازی صنایع دستی یکی از روش هایی که به اقتصاد کمک می کند این است که قیمت تمام شده محصولات، پایین آورده شود و تولیدات استاندارد مشابه، بالا رود.
سیادتی با اشاره به مشکلات موجود در بازار صنایع دستی کشور در حوزه فروش و بازار عرضه آن، گفت: هم اینک در پی شناسایی و معرفی شرکت ها و فعالان حوزه بازاریابی هستیم تا با ایجاد ارتباط معنادار بین آنان و عرصه صنایع دستی، فضایی فراهم کنیم تا بازار تقاضا را رونق بخشند.
وی در ادامه به اهمیت موضوع جدیدی به عنوان «بوم گردی» اشاره و بیان کرد: بوم گردی به حضور و اقامت گردشگران در مناطق بومی خاص همچون مناطق عشایر نشین یا سایر بافت های روستایی می پردازد. بنابراین تجهیز این مناطق به امکانات لازم جهت جذب گردشگران در دستور کار ما قرار دارد. ما با مسئولان گردشگری توافقاتی در این خصوص انجام دادیم تا هر طرحی که این افراد در حوزه بومگردی دارند به ستاد نرم و هویت ساز معرفی کنند تا حمایت های لازم از آنان صورت گیرد.
انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 5
2015-01-06 18:34

افزودن دیدگاه جدید