مخوف ترین قاتل زنجیره ای آمریکا
33 سال پیش در چنین روزی (17 فوریه 1992) جفری لایونل دامر قاتل زنجیره ای و آدمخوار اهل آمریکا به 15 مرتبه حبس ابد محکوم شد.
به گزارش سیتنا، دامر میان سالهای ۱۹۷۸ تا ۱۹۹۱، هفده مرد را به قتل رساند و جسدشان را تکهتکه کرد. بسیاری از قتلهای او شامل نکروفیلیا و آدمخواری بود. او بخشهایی از بدن قربانیان را، از جمله جمجمهشان، با خود نگه میداشت.
گرچه روانپزشکهای گوناگون دامر را مبتلا به اختلالاتی همچون اختلال شخصیت مرزی، اختلال شخصیت اسکیزوتایپال، اختلال شخصیت اسکیزویید و روانپریشی تشخیص دادند، او در دادگاه از نظر قانونی دارای عقل سلیم شناخته شد. وی برای پانزده قتل از شانزده قتلی که در ویسکانسین مرتکب شده بود، محکوم شد و در ۱۷ فوریه ۱۹۹۲، مجازات او پانزده بار حبس ابد اعلام شد. دامر برای یک قتل دیگر در اوهایو در سال ۱۹۷۸، به شانزدهمین حبس ابد خود محکوم شد.
در ۲۸ نوامبر ۱۹۹۴، دامر توسط کریستوفر اسکارور، یکی از زندانیان مؤسسه اصلاحی کلمبیا در پورتیج، ویسکانسین، با میلهای فلزی مورد ضرب و شتم قرار گرفت و کشته شد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید