کدخبر :314953 پرینت
17 بهمن 1403 - 10:32

هشدار مجدد پلیس به خرید آنلاین طلا

سخنگوی فراجا گفت: مردم به د‌ارا بودن و اخذ نماد تجارت الکترونیکی در سکوهای خرید و فروش طلا توجه کرده و سپس اقدام به مبادله نمایند و تحت تاثیر تبلیغات فیک در فضای مجازی قرار نگیرند.

متن خبر

به گزارش سیتنا، سردار منتظرالمهدی با اشاره به اشراف پلیس بر فعالیت سکوهای مجازی خرید و فروش طلا در کشور، گفت: مردم به د‌ارا بودن و اخذِ "نماد تجارتِ الکترونیکی" در سکوهای خرید و فروش طلا توجه کرده و سپس اقدام به مبادله نمایند و تحت تاثیر تبلیغاتِ فیک در فضای مجازی قرار نگیرند.

سردار منتظرالمهدی از اِشراف پلیس بر فعالیت‌ سکوهای مجازیِ خرید و فروش طلا در کشور خبر داد و افزود: پلیسِ امنیت اقتصادی فراجا طی یک‌سال گذشته و به‌ ویژه در نیمه دوم سال با رونق گرفتنِ مبادله‌یِ تجاری طلا، سکه، شمش و سایرِ مَسکوکاتِ باارزش در فضای مجازی؛ اقدام به رصد و جلوگیری از هرگونه آسیب به دارایی‌های مردم نموده و با هرگونه خالی فروشی و سوءاستفاده از شهروندان مقابله  و برای چندین موسسه ی نامعتبر پرونده قضایی تشکیل و از ادامه فعالیت آنان جلوگیری بعمل آورده است.

سخنگوی پلیس در پایان تصریح و توصیه اکید کرد که مردم به د‌ارا بودن و اخذِ "نماد تجارتِ الکترونیکی" در سکوهای خرید و فروش طلا توجه کرده و سپس اقدام به مبادله نمایند و تحت تاثیر تبلیغاتِ فیک در فضای مجازی قرار نگیرند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.