کد مطلب: 

3824

"رایتل" در مشهد، اصفهان و قم آماده‎ی راه‌اندازی است

"رایتل" در مشهد، اصفهان و قم آماده‎ی راه‌اندازی است

معاون فناوری و امور بین‌الملل وزیر ارتباطات، از راه‌اندازی سیم‌کارت‌های اپراتور سوم در استان‎های مشهد {خراسان رضوی}، اصفهان و قم خبر داد.

به گزارش سیتنا به نقل از ایسنا، "محمد کرم‌پور" گفت: شبکه ملی اطلاعات در کشور در حال راه‌اندازی است و کارهای اولیه آن انجام شده است.

 

وی ادامه داد: با راه‌اندازی این شبکه هم می‌توانیم مسائل امنیتی حوزه ارتباطات و اطلاعات را دنبال کنیم و هم می‌توانیم افزایش سرعت و پهنای باند را انجام دهیم.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین از راه‌اندازی سیم‌کارت‌های اپراتور سوم در پنج استان کشور خبر داد و گفت: این سیم‌کارت‌ها در فضای مولتی مدیا کار می‌کنند و در تهران و کرج راه‌اندازی شده است و در استان‌های مشهد، اصفهان و قم نیز تجهیزات آن آماده راه‌اندازی است.

کرم‌پور با بیان اینکه در زمینه شبکه فیبر نوری، در حوزه داخلی تقریبأ هیچ مشکلی نداریم، ادامه داد: به هر مقدار و در هر کجا لازم باشد، پهنای باند را در تمام نقاط کشور انتقال می‌دهیم. برای دوره 5 ساله نیز 2 تا 3 برابر افزایش و چنانچه لازم باشد آن را به میزان 10 برابر افزایش خواهیم داد.

وی همچنین به حضور ایران در کنگره جهانی پست در دوحه اشاره کرد و گفت: کنگره جهانی پست بزرگترین مجمعی است که در حوزه بین‌الملل به موضوعات پست در جهان می‌پردازد و مقررات و ضوابط بین‌الملل و هماهنگی‌های بین‌الملل از وظایف این کنگره است و دارای یک شورای عملیاتی و یک شورای اداری است.

معاون فناوری امور بین‌الملل وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: ما به دنبال عضویت ایران در شورای اداری و عملیاتی اتحادیه جهانی پست هستیم و همکاران ما در شرکت پست جمهوری اسلامی پیشنهاداتی را آماده کرده‌اند تا در کنگره جهانی پست آن را ارائه کنند.
انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 5
2012-09-05 21:22

افزودن دیدگاه جدید