کد خبر: 341753
25 شهریور 1405 - 18:54

ماهان پروازهای ایران به استانبول، آنکارا و مسقط را لغو کرد

شرکت هواپیمایی ماهان اعلام کرد پروازهای این شرکت در مسیرهای تهران ـ استانبول و تهران ـ آنکارا از ۳۰ شهریور و مسیر تهران ـ مسقط از ۲۶ شهریور، تا اطلاع ثانوی انجام نخواهد شد؛ با این حال، پرواز سایر شرکت‌های هواپیمایی در این مسیرها همچنان در برنامه قرار دارد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، شرکت هواپیمایی ماهان در اطلاعیه‌ای خطاب به آژانس‌های مسافرتی، از لغو پروازهای خود در برخی مسیرهای بین‌المللی خبر داد.

بر اساس این اطلاعیه، بنا بر اعلام مراجع ذی‌صلاح کشور ترکیه، پروازهای ماهان از مبدا ایران به مقصد استانبول و آنکارا و بالعکس، از ۳۰ شهریور تا اطلاع ثانوی انجام نخواهد شد.

بر این اساس، آخرین پروازهای ماهان در مسیرهای تهران ـ استانبول، تهران ـ آنکارا و بالعکس در تاریخ ۲۹ شهریور انجام می‌شود.

همچنین ماهان اعلام کرده است که بنا بر اعلام مراجع هوانوردی ذی‌صلاح کشور عمان، پروازهای این شرکت در مسیر تهران ـ مسقط نیز از ۲۶ شهریور تا اطلاع ثانوی لغو خواهد شد.

با این حال، لغو پروازهای ماهان به این مقاصد به معنای توقف پروازهای ایران به ترکیه و عمان نیست و بر اساس بررسی‌های انجام‌شده در سایت‌های معتبر فروش بلیت، پرواز سایر شرکت‌های هواپیمایی در مسیرهای استانبول و مسقط همچنان در برنامه قرار داشته و عرضه بلیت آنها ادامه دارد.

به این ترتیب، محدودیت اعلام‌شده در حال حاضر مربوط به پروازهای شرکت هواپیمایی ماهان در این مسیرهاست و نمی‌توان آن را به توقف کلی پروازهای ایران به ترکیه و عمان تعمیم داد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
لایک [1]

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.