کد خبر: 341297
12 شهریور 1405 - 17:26

معاون وزیر ارتباطات: رایتل می‌تواند در هوشمندسازی صنایع نقش‌آفرین باشد

معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به رویکرد جدید مدیریتی رایتل، حضور این اپراتور در حوزه هوشمندسازی صنایع و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین را همسو با نیازهای جامعه و صنعت دانست و تاکید کرد: رایتل با تکیه بر ظرفیت‌های ارتباطی و صنعتی خود می‌تواند نقش موثری در هوشمندسازی صنایع کشور ایفا کند.

متن خبر

به گزارش سیتنا، محمدمحسن صدر، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، در جریان حضور در غرفه رایتل در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ، از آخرین دستاوردها، ظرفیت‌ها و راهکارهای این اپراتور در حوزه ارتباطات، فناوری‌های نوین و هوشمندسازی صنایع بازدید کرد.

صدر با اشاره به رویکرد جدید مدیریتی رایتل اظهار کرد: غرفه رایتل در نمایشگاه امسال به‌وضوح نشان‌دهنده تغییر رویکرد مدیریتی این مجموعه بود؛ به‌گونه‌ای که موضوعات مهم و مورد نیاز جامعه و صنعت در مرکز توجه قرار گرفته است و این موضوع می‌تواند با رسالت اصلی رایتل همخوانی داشته باشد.

وی با تاکید بر ظرفیت رایتل برای ورود جدی به حوزه هوشمندسازی صنایع افزود: با توجه به ارتباطات و ظرفیت‌های موجود میان رایتل و مجموعه‌هایی همچون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان تامین اجتماعی و شستا، این اپراتور می‌تواند نقش موثری در مسیر هوشمندسازی صنایع ایفا کند.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران ادامه داد: ارتباطات گسترده مدیریتی و صنعتی موجود در رایتل، ظرفیت مناسبی برای توسعه همکاری با سایر صنایع ایجاد کرده است و حضور این اپراتور در الکامپ این پیام را به جامعه و صنعت منتقل کرد که رایتل به دنبال حضوری فعال و عملیاتی در این حوزه است.

صدر با اشاره به تفاوت میان حضور نمایشی و حضور مبتنی بر برنامه در نمایشگاه‌ها گفت: گاهی محصول یا خدمتی در نمایشگاه صرفاً برای نمایش عرضه می‌شود، اما زمانی که پشت این حضور تفکر و برنامه عملیاتی وجود داشته باشد، می‌توان انتظار داشت که این رویکرد در عمل نیز به نتیجه برسد.

وی افزود: به نظر می‌رسد این اتفاق در دوره جدید مدیریتی رایتل در حال شکل‌گیری است و مسیر انتخاب‌شده، مسیر درستی است.

معاون وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: اگر این مسیر با همین پشتکار ادامه پیدا کند، علاوه بر حل مسائل و توسعه رایتل، این اپراتور می‌تواند وظیفه موثر خود در قبال سایر صنایع و بخش‌های کشور را نیز به شکل مطلوب‌تری ایفا کند.

صدر در پایان با تبریک به مدیرعامل و کارکنان رایتل برای حضور در نمایشگاه الکامپ، حضور این اپراتور در این نمایشگاه را موثر توصیف و برای مدیرعامل و کارکنان رایتل در ادامه این مسیر آرزوی موفقیت کرد.

انتهای پیام


 

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
لایک [2]

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.