افزایش قیمت سوخت به بازار خودروهای برقی در اروپا رونق بخشید
خبرگزاری رویترز گزارش داد که افزایش قیمت سوخت در پی جنگ ایران، تقاضا برای خودروهای برقی نو و دستدوم را در سراسر اروپا افزایش داده است؛ اگرچه نباید این موضوع را نشانه یک تغییر پایدار و بلندمدت در رفتار مصرفکنندگان دانست.
به گزارش سیتنا، رویترز امروز (پنجشنبه ۲۸ خردادماه) با استناد به دادههای گروه تحقیقاتی «نیو اتوموتیو» و انجمن صنعتی «ای-موبیلیتی اروپا» نوشت: شمارهگذاری خودروهای برقی جدید در ماه مه (۱۱ اردیبهشت تا ۱۰ خرداد)، در ۱۷ بازار اصلی اروپا نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۴ درصد رشد کرده است.
این بازارها بیش از ۹۰ درصد فروش خودرو در اتحادیه اروپا و کشورهای عضو انجمن تجارت آزاد اروپا را در بر میگیرند.
طبق این گزارش، خودروهای تمامبرقی اکنون نزدیک به یکچهارم شمارهگذاریهای جدید در این بازارها را تشکیل میدهند.
کارشناسان صنعت خودرو معتقدند توسعه زیرساختهای شارژ و عرضه مدلهای مقرونبهصرفهتر، بهویژه از سوی خودروسازان چینی، نقش مهمی در گسترش استفاده از خودروهای برقی و افزایش تقاضا برای این محصولات داشته است.
فرانسوا پروو، مدیرعامل رنو، پیشتر در مصاحبه با رویترز گفت از زمان آغاز جنگ ایران، سفارش خودروهای برقی این شرکت در برخی کشورها تا ۵۰ درصد افزایش یافته است.
با این حال، او پیشبینی کرد در صورت کاهش قیمت سوخت، احتمالا از شتاب رشد تقاضا برای خودروهای برقی نیز کاسته خواهد شد.
همچنین جیم بامبیک، رییس بخش اروپایی شرکت فورد، اعلام کرد جنگ ایران «علاقه مشتریان به خودروهای برقی را افزایش داده است»، اما هشدار داد نباید این موضوع را نشانه یک تغییر پایدار و بلندمدت در رفتار مصرفکنندگان دانست.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید