کد خبر: 337487
18 خرداد 1405 - 12:58

نامه اتحادیه رسانه‌های فراگیر به رئیس‌جمهور؛ مطالبه دسترسی عادلانه به سیگنال جام جهانی

اعضای اتحادیه رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران در نامه‌ای به رئیس‌جمهور و رئیس قوه قضاییه، نسبت به محدود کردن رسانه‌های دارای مجوز توسط صداوسیما در پوشش مسابقات جام جهانی اعتراض کردند.

متن خبر

به گزارش سیتنا، در این نامه تأکید شده است که تاکنون مستندات روشنی درباره مالکیت انحصاری صداوسیما بر سیگنال جام جهانی ارائه نشده و در صورت عدم وجود چنین حقی، اعمال محدودیت بر رسانه‌های دارای مجوز فاقد توجیه است. همچنین خواسته شده به‌جای محدودسازی رسانه‌ها، دسترسی عادلانه آنها به سیگنال رسمی مسابقات فراهم شود تا رقابت سالم و تقویت رسانه‌های داخلی محقق گردد.

اعضای اتحادیه همچنین هشدار داده‌اند که الزام به استفاده از آی‌فریم پلتفرم‌های وابسته به صداوسیما، رسانه‌ها را از کنترل کیفیت و مدیریت فنی پخش محروم می‌کند. بروز اختلالات احتمالی، قطعی یا افت کیفیت، بدون امکان مداخله و رفع مشکل توسط رسانه‌ها، موجب نارضایتی و آزار مخاطبان و همچنین عدم هرگونه توجیه پخش برای پلتفورم ها خواهد بود.

رسانه

انتهای پیام

پیوست Size
نامه.pdf 639.17 کیلوبایت
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

نمیدونم
لطفا پروتوکول های اینترنت رو باز کنید
ساده دل
الان دوباره میخوان کل اینترنت رو قطع کنند! راستی دولت که گفت بازش کرده، پس چرا نقش هویج داره!
شما اگر تونستی با خواهش سیف سرچ رو برداری، dns های امن رو باز کنی (dns over https/tls/quic)، شبکه های اجتماعی و یوتیوب و ... را بازکنی، من برات یک آیفون می خرم :)
قطعی بعدی کره شمالی خواهد شد!
من و خیلی های دیگه فقط منتظر اینترنت استارلینک موبایل و شرکت های دیگه مشابه اش هستیم! دیگر روی اینترنت حکومتی حساب نکن!

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.