کدخبر :336869 2 966
03 خرداد 1405 - 15:06

برگزاری نشست صمیمی هیأت‌مدیره شرکت ملی انفورماتیک با دکتر عادلی

نشست صمیمی اعضای هیئت مدیره شرکت ملی انفورماتیک با دکترسید محمدحسین عادلی، رئیس‌ کل اسبق بانک مرکزی که نقش موثری در تاسیس گروه ملی انفورماتیک و اتوماسیون نظام بانکی کشوردر دهه 70 ایفا نمودند، در محل شرکت ملی انفورماتیک برگزار شد.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از روابط عمومی شرکت ملی انفورماتیک، دکترعادلی در این نشست با اشاره به خاطراتی از روند شکل‌گیری و ایده راه‌اندازی اتوماسیون نظام بانکی کشور و توسعه انفورماتیک در بازار پول و سرمایه کشور، اظهارداشت: با ورود به بانک مرکزی در سال 1368 ، با ساختار اداری سنتی نابسامانی مواجه شدم. چالش‌های متعددی برای ورود و استقرار اتوماسیون اداری در نظام بانکی وجود داشت، اما با لطف الهی و همت وهمچنین همراهی همکاران طبق استانداردهای بین الملل توانستیم این ایده را به‌صورت مستقل عملیاتی و اجرایی کنیم که در سال‌های بعد نیز گسترش یافت.

وی با اشاره به راه‌اندازی دستگاه‌های خودپرداز (عابربانک) در شبکه بانکی در سال های ابتدایی دهه 70، تصریح کرد: ورود و بهره‌گیری از این تجهیزات و سایر فناوری‌های نوین، علاوه بر مسائل فنی، نیازمند فرهنگ‌سازی مناسب بود و با وجود مقاومت‌هایی که در این مسیر وجود داشت، توانستیم این تحول را محقق کنیم.»رئیس‌کل اسبق بانک مرکزی، سرمایه انسانی را مهم‌ترین دارایی یک شرکت و کشور دانست و افزود: «بزرگ‌ترین ثروت کشور نفت نیست، بلکه نیروی انسانی ارزشمند است و باید همواره برای حفظ، نگهداشت و ارتقای مهارت، دانش و تخصص تلاش کرد.

3

دکتر عادلی با ابراز خرسندی از به ثمر نشستن و عملیاتی شدن اتوماسیون اداری در نظام بانکی کشور، گفت: سرمایه انسانی مجرب و تکنولوژی زیربنای توسعه کشور است و از طریق آن می‌توان از به توسعه پایدار و متوازن دست یافت.در پایان این نشست، مدیر عامل و اعضای هیئت‌مدیره شرکت ملی انفورماتیک گزارشی از روند فعالیت‌ها و اقدامات کلان صورت‌گرفته در این هلدینگ ارائه دادند.

انتهای پیام

967
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

محسن طهماسبی فرد
واقعا مسئول بودن تو ایران لذت بخشه. الکی تشکل و ستاد و ... تشکیل می دن و هیچ کس هیچ خروجی از آقایون نمی خواد. همینطوری روابط عمومی ها حقوق می گیرن و خبر می دن بیرون.

اینترنت رو وصل کنید که کمتر شما رو ببینیم
جوان ایرانی
دوستان درس هست که میگن آقای رشیدی کوچی گفتن که اینترنت بین‌الملل تا اواخر هفته وصل میشه
و هر وقت ایشون گفتن نت وصل میشه درست میگن!؟
چون در دی ماه هم گفته بودن، اینترنت هفته بعدش وصل شده بود

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.