کدخبر :335722 12 4431
06 اردیبهشت 1405 - 15:02

ثبت بیش از یک میلیارد تراکنش در بستر دولت الکترونیک در ۴۰ روز جنگ تحمیلی سوم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بازدیدی سرزده از سازمان فناوری اطلاعات ایران گزارش کاملی از پایداری خدمات دولت الکترونیک در دوره جنگ تحمیلی سوم دریافت کرد و این وضعیت را حاصل تلاش منسجم مجموعه ارتباطات کشور دانست و گفت که مجموعه این اقدامات مورد تقدیر و توجه ویژه رییس‌جمهور قرار گرفته است.

متن خبر
به گزارش سیتنا، دکتر سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ در بازدیدی سرزده از سازمان فناوری اطلاعات ایران ضمن قدردانی از اقدامات انجام‌شده در دوره جنگ تحمیلی سوم، اعلام کرد: تمام سرویس‌های ارائه‌شده وزارت ارتباطات در این دوره به‌صورت پایدار برقرار بود و مردم بدون وقفه از این خدمات استفاده کردند.
وی در ادامه به موضوع معیشت کارکنان اشاره کرد و آن را یکی از اولویت‌های مهم برشمرد و پیگیری پروژه‌های مهم وزارت ارتباطات با جدیت تمام را مورد تاکید قرار داد و یادآور شد: «سازمان فناوری اطلاعات ایران نیز در این مسیر باید به دقت و کامل موضوعات مرتبط با این مجموعه را مورد پیگیری قرار دهد.»
ثبت بیش از یک میلیارد تراکنش در بستر دولت الکترونیک
در این بازدید، محمدمحسن صدر، رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران؛ به همراه اعضای هیأت عامل و معاونان، گزارشی از عملکرد مجموعه ارائه کردند.
وی اعلام کرد: در دوره جنگ تحمیلی سوم، هیچ‌یک از سرویس‌های دولت الکترونیک دچار اختلال نشد و طی ۴۰ روز، بیش از یک میلیارد تراکنش در این بستر به ثبت رسید.
صدر همچنین تأکید کرد: تعداد کاربران پنجره واحد خدمات دولت الکترونیک در این دوره به بیش از ۸۰ میلیون نفر رسید که نشان‌دهنده اعتماد و اتکای عمومی به این خدمات است.
در ادامه این نشست، موضوعاتی از جمله تعرفه‌گذاری خدمات، روند پیشرفت پروژه‌های کلان و برنامه‌های توسعه‌ای سازمان مورد بررسی قرار گرفت و درباره آن‌ها تصمیم‌گیری شد.
انتهای پیام
4433
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

محمد
دولت مگه نمیگفت اینترنت ازاد؟؟؟ چرا ۶۰ روزه اینترنت از ریشه قطعه و اقایون سکوت کردن؟؟؟ اگه دولت کاره ای نبود چرا وعده داد
خستم
خب دیگه کانفیگ فروشا یک یا چند کارت واسطه دارن که پولها رو بینشون ردوبدل میکنند🫥
حاج امین
جلسه سیم کارت سفیدا و پرو ها
.
نظرش راجب ۲ ماه قطعی چیه؟
من هستم
ولی 1 میلیارد تراکنش در 58 روز قطعی اینترنت یعنی یک رکورد افتضاح. چرا با کلمات بازی میکنید انگار همه چی عالی بوده
امیر
جدی جدی دارن اینترانت یا همون نت ملی رو به ما قالب میکنن و عادی سازی میکنن.دوستان هوایتون جمع کنین لطفا لطفا بسته نخرین.نخرین اقا
خاطره
اخبار امروز کره جنوبی در خصوص اینترنت‌شون رو خوندم کلا می‌خوام از زندگی الانم لفت بدم
نلی
خوشم میاد خودشون از عملکرد خودشون راضی ان
یه نظرسنجی مردمی هم بذارید
مردمی که بیشتر از دو هفته ست که میگن اینترنت رو به حالت عادی برگردونید
فقیر
شاهد ماجرا برای عدم اختلالِ حتی یک ثانیه‌ای در دولت الکترونیک هم "بانک سپه و ملی" هستن
هه‌هه‌هه...
راست‌گویی از صفات بارزشونه
امیرمحمد حاتمی
وصل کنید دلمون ترکید بابا این مال ایران هیچی نداره انقد اینور اونور الکی گشتم حالم خراب شده هعی میان الکی حرف میزنن
مچگیر
یک میلیارد 🤣🤣 یعنی تو بخوای حساب کنی نه نود میلیون ، بگیریم سی میلیون،کلاروزی یک تراکنش تراکنش انجام بدن میشه یک میلیاردو هفتصدو چهل میلیون تراکنش ،یعنی خیلیا این ٥٨ روز هیچی نخریدن در روز، تازه این ٣٠ میلیونه و ٩٠ نیست در حالی که هر ایرانی چندتا کارت داره ،افتضاحست وضعیت بعد دارن بهش افتخار میکنن 🤣🤣 ابروی هر چی ارتباطاتو بردید،کاملا دارید کشورو با قطع اینترنت برشکست میکنید از ما گفتن از شما نشنیدن
س.س
نرم افزار صاپ بانک صادرات از زمان قطعی اینترنت باز نمیشه و با پولهایی که توی این بانک داریم هیچ کار نمی تونیم بکنیم. این درگاه رو باز کنین تا یه میلیاردتون بشه دو میلیارد!

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.