کدخبر :335281 11 12426
26 فروردین 1405 - 15:38

وزیر علوم: محدودیت پهنای باند در آموزش مجازی خارج از اراده ماست

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: همه دانشگاه‌ها از زیرساخت آموزش مجازی برخوردار هستند، اما مسئله پهنای باند و اینترنت گاهی با محدودیت‌هایی مواجه می‌شود که خارج از اراده وزارت علوم است و در این زمینه، ارتباط مستمری با وزارت ارتباطات برقرار شده است.

متن خبر

به گزارش سیتنا، حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جریان بازدید از پژوهشگاه هوا و فضا، این مرکز را یکی از مصادیق «جنایت‌های علمی» خواند و اظهار کرد: اینجا محلی بوده که محققان و پژوهشگران در حوزه‌های غیرنظامی از جمله زیست‌شناسی، کشاورزی و نقشه‌برداری فعالیت می‌کردند که متأسفانه مورد حمله دشمن قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها برای دوره پسا‌جنگ برنامه‌های تحولی مناسبی را طراحی کرده‌اند، افزود: هم‌اکنون برنامه‌های آموزشی، علمی، تحقیقاتی و فناوری در حال سازگار شدن با نیازهای پس از جنگ است. در همین راستا، مکاتبه‌ای با رئیس‌جمهور انجام شده و آمادگی دانشگاه‌ها و ظرفیت‌های موجود برای مشارکت در بازسازی کشور اعلام شده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: در این زمینه با وزرای صمت، ارتباطات، راه و نفت نیز جلساتی برگزار و مکاتباتی انجام شده است تا دانشگاه‌ها بتوانند به‌زودی در حوزه‌های کشاورزی، صنعت و فناوری به کمک کشور بیایند و ایران را بهتر از گذشته بسازند.

سیمایی در پاسخ به پرسشی درباره تمهیدات پدافندی برای مراکز علمی و آموزشی گفت: هر مکانی که ساخته می‌شود در معرض خطر است و آنچه می‌تواند از خطر جلوگیری کند، رعایت قواعد و حقوق بین‌المللی و اصول اخلاقی است؛ با این حال، دشمنی وجود دارد که به این اصول پایبند نیست.

وی افزود: امیدواریم با روشن شدن ابعاد رفتارهای غیرحقوقی و غیراخلاقی آمریکا و رژیم صهیونیستی، افکار عمومی جهان بتوانند مانع از تداوم این تهدیدها شوند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره برآورد خسارات وارده به مراکز علمی نیز تصریح کرد: تمامی خسارات در حال مستندسازی بر اساس شاخص‌های بین‌المللی و محکمه‌پسند است و پس از تکمیل ارزیابی‌ها، میزان آن اعلام خواهد شد.

سیمایی همچنین از آمار تلفات در حوزه آموزش عالی خبر داد و گفت: تا امروز بیش از 60 دانشجو و حدود 10 استاد به شهادت رسیده‌اند و مسیر علمی کشور با قوت ادامه خواهد یافت.

وی در ادامه درباره وضعیت آموزش مجازی در دانشگاه‌ها نصریح کرد: همه دانشگاه‌ها از زیرساخت آموزش مجازی برخوردار هستند، اما مسئله پهنای باند و اینترنت گاهی با محدودیت‌هایی مواجه می‌شود که خارج از اراده وزارت علوم است. در این زمینه، ارتباط مستمری با وزارت ارتباطات برقرار شده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به وضعیت دانشجویان بین‌المللی گفت: اکثر دانشجویان بین‌المللی از کشور خارج شده‌اند و آن دسته که همچنان در ایران هستند، به دلیل محدودیت اینترنت بین‌الملل هنوز امکان بهره‌مندی از آموزش مجازی را ندارند.

سیمایی افزود: حرکت به سمت آموزش‌های هوشمند پیش از این آغاز شده بود و در صورت فراهم شدن شرایط، در دوره پسا‌جنگ این نوع آموزش‌ها تقویت خواهد شد تا امکان ارائه آموزش ترکیبی حضوری و هوشمند فراهم شود.

وی همچنین اعلام کرد: در پی اقدام آمریکا در اخراج برخی دانشجویان ایرانی از دانشگاه‌های این کشور، تمامی این دانشجویان می‌توانند در دانشگاه‌های هم‌تراز داخلی ادامه تحصیل دهند و از این بابت نگرانی نداشته باشند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره خسارات واردشده به خوابگاه‌های دانشجویی نیز گفت: یک خوابگاه 600 نفره در بوشهر مورد هدف قرار گرفته است، در حالی که کاربری آن صرفاً دانشجویی بوده و هیچ‌گونه فعالیت نظامی نداشته است.

وی تأکید کرد: آمریکا همه مؤلفه‌های قدرت جمهوری اسلامی را هدف قرار داده است؛ هرجا که جمهوری اسلامی دارای برجستگی و دستاورد بوده، تلاش کرده آن را از ریشه از بین ببرد، اما موفق نشده است، چراکه ریشه‌های این کشور در اعماق تاریخ چند هزار ساله نفوذ دارد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره حمایت از اساتیدی که منازلشان آسیب دیده، تأکید کرد: در صورت آسیب به منازل اساتید، دانشگاه‌ها موظف به ترمیم هستند و اگر منازل به‌طور کامل تخریب شده باشد، اسکان آنان بر عهده دانشگاه خواهد بود؛ همان‌گونه که در جنگ 12 روزه نیز این اقدامات انجام شده است.

انتهای پیام

12426
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

بی نت
یکی نیست بگه داداش خود وزیر ارتباطات هم اینترنت رو گردن نمیگیره که شما داری باهاش ارتباط مستمر برقرار میکنی
زهرا
اینترنت وصل کنید توروخدا
یکی
باید هزینه خوابگاه و هزینه این ترم دانسجویان برگردانند سنوات هم پاک کنند
پسران که سربازی شون رسیده یکسال عقب بندازند
یا نت وصل کنید یا همه اینکارها
Filter holiday
موافقم یا همه اینکارها رو انجام بدن یا اینترنت جهانی رو سریعتر در اختیار مردم دوباره قرار بدن
/
همین الانش باید این اتفاقات بیوفته، دانشجوهای ارشد محدود به 5 نیم سال شدن، که الان نزدیک دو ماهه نت ندارن برای انجام تحقیقات، دانشگاه ها هم فک نمیکنم آزمایشگاه رو در اختیار دانشجو بگذارن
جومونگ
تازگیا از هرکی می پرسی، میگه خارج از اراده ما هس، خوب بهونه ای پیدا کردید برای فرار از مسئولیتها
Arash
دلخوش به همین مقدار نباشـــــید... 👎
LonlyMan
آی پی پلی استیشن رو باز کردن ولی بعد چند دقیقه بستنش, خصوصا اپراتور شاتل
/
پلی استیشن داره بالا میاد درصد دسترسیش توو چابکان، خبریه ایشالا؟
Faezeh
خسته شدیم از وعده‌های تو خالی
امیر
همه می گن خارج از عهده ماست خوب چرا پس وزیر شدید این هم سخنگوی دولت می گه

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.