کدخبر :334816 2 1650
16 فروردین 1405 - 13:59

تداوم بی وقفه ترخیص تجهیزات ارتباطی حوزه فاوا

معاون امور رادیویی، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به شرایط خاص و پیچیده ناشی از وضعیت جنگی کشور، از تداوم بی‌وقفه خدمات این سازمان در حوزه بررسی و ترخیص تجهیزات ارتباطی و فناوری اطلاعات خبر داد.

متن خبر
به گزارش سیتنا، سیدمحمدحسن جوادزاده افزود: با وجود محدودیت‌های عملیاتی و چالش‌های ناشی از شرایط جنگی، فرآیندهای فنی و کارشناسی در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، بدون وقفه و با بیشترین مساعدت  و همکاری قانونی ادامه داشته و تاکنون تلاش شده است هیچ‌گونه اختلالی در زمینه ثبت سفارش و ترخیص تجهیزات حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایجاد نشود.
جوادزاده درباره آمار ترخیص تجهیزات گفت: در بازه زمانی آغاز جنگ تاکنون، ۳۱۴ محموله شامل هزار و ۱۲۰ زیرمحموله از تجهیزات مستقل و متنوع حوزه ارتباطی همچون زیرساخت ها و تجهیزات شبکه های ارتباطی، انواع رادیو و آنتن، دستگاه های اندازه گیری مخابراتی و رادیویی، دستگاه های تلفن همراه و انواع تبلت، کالاهای سیم کارت خور، کالاهای مجهز به وای فای و ... بررسی و ارزیابی فنی شده و پاسخ استعلام‌های گمرکی آن‌ها صادر شده است.
معاون امور رادیویی رگولاتوری با اشاره به اینکه، این اقدام در تسریع فرآیند ترخیص کالا و جلوگیری از رسوب تجهیزات در مبادی ورودی کشور نقش مؤثری داشته،افزود: همچنین به ۴۹۶ استعلام ثبت سفارش کالاهای حوزه ارتباطی و فناوری اطلاعات شامل هزار و ۹۷۴ ردیف کالا، رسیدگی و نتایج بررسی‌ها به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارسال شده است. علاوه بر این، ۹۱ استعلام مربوط به تمدید ثبت سفارش نیز بررسی و پاسخ آن به وزارت صمت اعلام شده است.
وی تأکید کرد: در شرایط فعلی، پایداری و تاب‌آوری شبکه‌های ارتباطی کشور از اهمیت مضاعفی برخوردار است و معاونت امور رادیویی رگولاتوری با تمام ظرفیت کارشناسی خود در تلاش است ضمن صیانت از الزامات فنی و استانداردی، فرآیند تأمین تجهیزات مورد نیاز بخش ارتباطات را تسهیل و تسریع کند.
جوادزاده با تاکید بر اینکه حفظ جریان تأمین تجهیزات زیرساختی و رادیویی، یکی از ارکان اصلی استمرار خدمات ارتباطی در شرایط ویژه کشور است، افزود: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با رویکردی مسئولانه و مساعدت حداکثری، این مأموریت را دنبال می‌کند.
انتهای پیام
1652
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

بدون نام
کاش یکی هم به فکر وصل اینترنت بود
بدون نام
تجهیزات فیلترینگ بگید بهتره

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.