آخرین وضعیت خدمترسانی بانکها؛ اختلالات بهزودی رفع میشود
معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: بانکهای کشور طبق روال معمول در حال فعالیت و ارائه خدمات به مشتریان هستند و اختلالات گزارششده در برخی بانکها نیز در حال رفع است.
به گزارش سیتنا، امیر باقری در گفتوگو با ایرنا درباره اختلالهای گزارششده در فعالیت برخی بانکهای دولتی در روزهای گذشته اظهار داشت: بر اساس اعلام بانکهای مربوطه، ایراداتی که روز گذشته رخ داده بود در حال رسیدگی است و بخشهایی از خدمات که موقتاً از دسترس خارج شده بود، در روزهای آینده دوباره به شبکه بازخواهد گشت.
وی همچنین با اشاره به صدمات وارد شده به بخشی از سختافزار بانک سپه گفت: با توجه به پیشبینیهای انجامشده در این زمینه، اقدامات جایگزینی در حال انجام است و بهزودی بانک سپه اطلاعرسانی لازم را درباره وضعیت خدمات به مشتریان و عموم مردم انجام خواهد داد.
انتهای پیام
دیدگاهها
مدیر عامل بانک سپه کجاس
هزار تومن پول ندارم دیگه
کی وصل میشه بانک سپه
هرچی پول در کارت های دیگه بوده خرج شده
پولی نمونده
افزودن دیدگاه جدید