کدخبر :330932 پرینت
15 دی 1404 - 15:29

اسپیس‌ایکس ۲۹ ماهواره جدید استارلینک را به مدار فرستاد

اسپیس‌ایکس در دومین پرتاب خود در سال ۲۰۲۶، یک موشک فالکون ۹ را با موفقیت به فضا فرستاد و ۲۹ ماهواره جدید استارلینک را برای تقویت شبکه اینترنت پرسرعت خود در مدار پایین زمین مستقر کرد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، این موشک بامداد امروز ساعت ۱:۴۸ به وقت منطقه زمانی شرقی، از مجتمع پرتاب فضایی ۴۰ در پایگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال ایالت فلوریدا به فضا پرتاب شد. ماهواره‌های استارلینک حدود ۹ دقیقه پس از پرتاب به مدار پایین زمین رسیدند و نزدیک به یک ساعت بعد، فرایند استقرار آن‌ها با موفقیت انجام شد.

شرکت اسپیس‌ایکس با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: «استقرار ۲۹ ماهواره استارلینک تأیید شد.»

مرحله نخست موشک فالکون ۹ نیز پس از انجام مأموریت خود، نخستین بازگشت موفقش را تجربه کرد و به‌طور دقیق روی سکوی شناور بدون سرنشین اسپیس‌ایکس در اقیانوس اطلس فرود آمد؛ دستاوردی دیگر در راستای افزایش قابلیت استفاده مجدد از موشک‌ها.

شبکه ماهواره‌ای استارلینک که اکنون شمار ماهواره‌های فعال آن به حدود ۹۵۰۰ فروند نزدیک شده، با هدف تأمین اینترنت پهن‌باند در مناطق محروم یا فاقد زیرساخت ارتباطی توسعه یافته است. ونزوئلا از جمله کشورهایی است که اخیراً به این فهرست اضافه شده‌اند.

اسپیس‌ایکس در پستی جداگانه اعلام کرد که استارلینک تا سوم فوریه، خدمات اینترنت پهن‌باند رایگان را در اختیار مردم ونزوئلا قرار می‌دهد و تداوم اتصال آن‌ها را تضمین خواهد کرد.

این مأموریت، دومین پرتاب اسپیس‌ایکس در سال ۲۰۲۶، پانصد و نود و پنجمین پرتاب موفق این شرکت از سال ۲۰۰۸ و همچنین پانصد و پنجاه و پنجمین فرود موفق از سال ۲۰۱۵ به شمار می‌رود؛ آماری که جایگاه اسپیس‌ایکس را به‌عنوان پیشتاز صنعت پرتاب‌های فضایی تثبیت می‌کند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.