کدخبر :327057 پرینت
30 مهر 1404 - 11:29

برگزاری دوره کاربرد هوش مصنوعی و شبکه 5G خصوصی در صنایع

دوره تخصصی «کاربرد هوش مصنوعی و شبکه 5G خصوصی در صنایع» با هدف آشنایی فعالان صنعتی و معدنی با فناوری‌های نوین تحول دیجیتال، روز ۱۴ آبان‌ماه در ایستگاه نوآوری شریف برگزار می‌شود.

متن خبر

به گزارش خبرنگار سیتنا، این دوره تخصصی با میزبانی ایستگاه نوآوری شریف و به همت شرکت «موج آینده فرافن» برگزار خواهد شد. هدف از برگزاری این رویداد، معرفی ظرفیت‌ها و کاربردهای هوش مصنوعی و شبکه‌های خصوصی 5G در راستای هوشمندسازی خطوط تولید و ارتقای تاب‌آوری صنایع عنوان شده است.

دکتر وحید نوبهار، مدیرعامل شرکت موج آینده فرافن، در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا درباره جزئیات این برنامه گفت:«این رویداد با هدف آشنایی صنایع و معادن کشور با فناوری‌های هوش مصنوعی و شبکه‌های 5G خصوصی برگزار می‌شود تا زمینه‌سازی لازم برای تعریف پروژه‌های تحول دیجیتال و هوشمندسازی در بخش صنعت فراهم شود.»

وی با اشاره به نحوه برگزاری این برنامه افزود:«این دوره در قالب یک سمینار دو ساعته برگزار می‌شود و به‌صورت مقدماتی، مفاهیم پایه شبکه‌های خصوصی و کاربردهای آن در صنایع معرفی خواهد شد. در ادامه، مخاطبان بر اساس حوزه‌های تخصصی خود مانند پتروشیمی، فولاد و معادن، در دوره‌های تخصصی‌تری شرکت خواهند کرد.»

نوبهار تأکید کرد:«این برنامه آغاز فرایندی است که در آکادمی پدافند شرکت فرافن دنبال می‌شود تا از طریق آموزش و تعامل با صنایع، زمینه توسعه زیرساخت‌های هوشمندسازی و تحول دیجیتال در کشور فراهم گردد.»

این رویداد روز ۱۴ آبان‌ماه از ساعت ۹ تا ۱۱ صبح در ایستگاه نوآوری شریف برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق کد QR درج‌شده در فراخوان رسمی برای حضور در این برنامه ثبت‌نام کنند.

هوش مصنوعی

اطلاعات تکمیلی و ثبت‌نام:

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر یا ثبت‌نام در این دوره می‌توانند به وب‌سایت شرکت موج آینده فرافن یا ایستگاه نوآوری شریف مراجعه کرده و یا از طریق کد QR درج‌شده در پوستر رویداد اقدام کنند.

انتهای پیام

گزارش از سارا استوار

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.