کدخبر :326310 پرینت
14 مهر 1404 - 10:41

زن جوان مهابادی توسط همسرش کشته شد

راز مفقودی دو هفته ای زن جوان مهابادی با تلاش پلیس آگاهی فاش شد؛ تحقیقات نشان داد که او قربانی جنایت خانوادگی شده و همسرش پس از خفه کردن وی با روسری، پیکرش را مخفیانه در قبرستان روستای بفروان دفن کرده است.

متن خبر

به گزارش سیتنا، با تلاش مستمر کارآگاهان پلیس آگاهی مهاباد، پرونده قتل زن جوانی که به مدت ۲ هفته در زمره افراد مفقودی قرار داشت، کشف شد و ابعاد این جنایت خانوادگی فاش گردید.

بر اساس گزارش‌ها، بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد همسر مقتول به دلیل اختلافات خانوادگی همسرش را با روسری خفه کرده و سپس جسد او را به‌طور پنهانی در قبرستان روستای «بفروان» دفن کرده بود.

این پرونده زمانی به جریان افتاد که خانواده زن جوان با مراجعه به دادستانی مهاباد، شکایت خود را درباره ناپدیدشدن او ثبت کردند. در پی این شکایت، تیم‌های تخصصی پلیس با انجام تحقیقات میدانی و ردیابی‌های دقیق، موفق به شناسایی محل دفن شدند.

به دستور مقام قضایی، جسد از قبرستان خارج و برای بررسی‌های تخصصی به پزشکی قانونی ارومیه منتقل شد. متهم نیز پس از دستگیری در اختیار دستگاه قضایی قرار گرفت تا روند رسیدگی به اتهام او ادامه یابد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.