کدخبر :324528 پرینت
09 شهریور 1404 - 08:56

راه‌حل اصلی رفع مشکل باتری آنتن‌های مخابراتی، حل ناترازی انرژی است

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور با اشاره به تأثیر نوسانات برق بر کاهش عمر باتری‌های دکل های مخابراتی، تأکید کرد: راه‌حل اصلی رفع این مشکل در رفع ناترازی انرژی است، نه صرفاً تعویض پرهزینه باتری‌ها.

متن خبر

دکتر حسین افشین، معاون علمی رئیس‌جمهور، در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا درباره مشکلات باتری‌های پشتیبان دکل های مخابراتی در زمان قطعی برق، اظهار داشت: «علت اصلی این مسئله، نامنظم بودن برق است که منجر به کاهش عمر باتری‌ها می‌شود، زیرا شارژ و دشارژ باتری‌ها در شرایط نرمال انجام نمی‌گیرد.»

وی تأکید کرد: «باید مشکل ناترازی انرژی را به طور اساسی حل کنیم و به جای جست‌وجوی راه‌حل‌های موقت برای باتری‌ها، بر این مسئله تمرکز نماییم که ان‌شاءالله با همت دولت، این اتفاق خواهد افتاد.»

افشین افزود: «در حال حاضر، دولت راهکاری برای تقویت باتری‌ها ندارد و تنها گزینه تعویض آنهاست، مانند باتری‌های BTSها (ایستگاه‌های پایه  دکل های مخابراتی). شارژ و دشارژ مکرر عمر باتری را کاهش می‌دهد و با توجه به تعداد زیاد این ایستگاه‌ها، هزینه تعویض باتری ها بسیار بالاست که منجر به نارضایتی می‌شود.»

معاون علمی رئیس‌جمهور در پایان ابراز امیدواری کرد که وزارت نیرو و وزارت ارتباطات با هماهنگی بیشتر، مسئله ناترازی انرژی را حل کنند.

انتهای پیام

گفت و گو از سارا استوار

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.