کدخبر :321000 پرینت
21 خرداد 1404 - 23:26

خرید جدید استقلال کنار ایجنت جنجالی!

ایجنت سرشناس و البته خبرساز فوتبال ایران کنار بازیکن جدید استقلال دیده می شود.

متن خبر

به گزارش سیتنا، استقلال روز چهارشنبه از اولین خرید جدید خود در نقل و انتقالات تابستانی رونمایی کرد و امیرمحمد رزاقی نیا ستاره فصل قبل گل گهر با عقد قراردادی ۳ ساله به استقلال پیوست. حالا بعد از رونمایی رزاقی نیا، عکسی در فضای مجازی منتشر شد که خرید جدید استقلال کنار امیرهوشنگ سعادتی، ایجنت جنجالی فوتبال ایران دیده می شود و با این حساب، او واسطه انتقال رزاقی نیا به استقلال بوده است. همچنین این عکس نشان می دهد امضای قرارداد بین طرفین در باشگاه استقلال نبوده و احتمالا در دفتر شخصی نظری جویباری انجام شده است.

امیر هوشنگ سعادتی یکی از پرکارترین ایجنت های بازار نقل و انتقالات است و این شایعات پیرامون او مطرح شده که بازیکنان تحت قراردادش به راحتی به پیراهن تیم ملی می رسند و بعد از تجربه بازی در تیم ملی، با باشگاه های مطرح قرارداد می بندند.

در روزهای اخیر اظهارات علی خضریان، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در خصوص نقش دلال‌ها در تیم ملی فوتبال ایران، بازتاب گسترده‌ای داشته و به یکی از جنجالی‌ترین بحث‌های ورزشی کشور تبدیل شده است. این نماینده مجلس با طرح اتهاماتی جدی، مدعی شد فوتبال ایران به گروگان یک "مافیای اقتصادی" درآمده و انتخاب بازیکنان برای لیست تیم ملی از کانال یک دلال که با اطرافیان تیم ملی ارتباط نزدیکی دارد، صورت می‌گیرد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.